Imádnivaló fotó készült Svédország kicsiny hercegnőiről

Forrás: Facebook/Princess Madeleine of Sweden -
királyi család Madeleine hercegnő család New York Viktória svéd királyi hercegnő Estelle hercegnő Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A képen, amelyet Madeleine svéd királyi hercegnő osztott meg a nagyérdeművel, Leonore hercegnő ölelgeti lelkesen unokatestvérét, Esztella hercegnőt.

Nagy az öröm a svéd kishercegnők között, hiszen Esztella hercegnő hosszú idő után végre találkozhatott az óceán másik partján élő unokatestvérével, Leonore hercegnővel.

A képen, amelyet Leonore édesanyja, Madeleine svéd hercegnő tett közzé Facebook-oldalán, az idősebbik unokatestvér öleli magához szorosan Viktória koronahercegnő kislányát, a 2 és fél éves Esztellát.

A hercegnő, aki megküzdött az anorexiával

Viktória svéd koronahercegnő tizenéves kamaszlány volt, amikor soványságával felhívta magára az ország és a bulvárlapok figyelmét: a sajtó akkor lehetséges anorexiájáról kezdett cikkezni, amelyeket képekkel bizonyítottak. A svéd trón várományosáról írt cikkünket IDE kattintca olvashatod el itt, a Life.hu-n.

Hogy mennyit nőtt a két kishercegnő, arról tanúskodjon ez az áprilisban készült fotó:

Forrás: Facebook/Princess Madeleine of Sweden

Madeleine svéd hercegnő, aki korábban a svéd Elle felkérésére mondott igent egy babavárós címlapfotóra,idén februárban adott életet gyermekének. A hercegnő jelenleg New Yorkban él férjével, a milliomos Christopher O'Neillel és közös csemetéjükkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.