Meglepő formák, csodaszép színek - A 100% Designról jelentjük

tervező tervezés design kiállítás bútor lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A design rajongói szeptember 17-én London felé vették az irányt, a 100% Design London kiállításra. Az idei év nagyszámú kiállítójának, a bemutatóknak és a széles programválasztéknak köszönhetően megismerhettük az idei év legnagyobb újdonságait, legfrissebb, lakberendezéssel, designnal kapcsolatos trendjeit. A számos nemzetközi kiállító között néhány hazai cég is felbukkant. 

A magyar cégek ezúttal sem hoztak ránk szégyent: a kiállítóink közül többen hatalmas sikereket értek el, már az első napon is.

/1409/Magya2014917172649

A legnagyobb nemzetközi tervezők is szép számmal megjelentek legfrissebb újdonságaikkal, de mellettük a feltörekvő kis cégek is megállták a helyüket.

/1409/Nemze2014917172937

Ajándékot designboltokból!http://www.life.hu/csalad/20140730-ha-kulonleges-ajandektargyakat-keresel-nezz-be-a-designtermekeket-forgalmazo-uzletekbe-is.htmlHa érdekes ajándéktárgyat keresel, a nagy bevásárlóközpontok üzletei mellett érdemes bekukkantanod néhány designboltba is. Itt különleges, híres formatervezők ajándéktárgyaira tehetsz szert, amivel mindenkit levehetsz a lábáról.CsaládTrenddiktálók egy helyen: milánói designhéthttp://www.life.hu/csalad/20140428-a-milanoi-design-het-ket-kiallitasan-a-salone-internazionale-del-mobile-azaz-nemzetkozi.htmlNéhány napja zajlott Milánóban Európa, sőt a világ legnagyobb ipari és kulturális rendezvénye, a designhét. Itt mutatták be a legnagyobb bútortervezők, gyártók legújabb kollekcióikat a nagyközönségnek – ezzel határozva meg az idei trendeket. CsaládOrigoKörnyezetbarát design az otthonodbanhttp://www.life.hu/csalad/20140313-kornyezetbarat-design-az-otthonodban-energiatudatos-butorok-es-haztartasi-eszkozok-a-fenntarthato.htmlTalán nem gondoltad volna, de attól, hogy valami újrahasznosított, környezettudatos még lehet designos is. Íme, az otthonodba kerülő legszebb holmik, amik még a környezet is kímélik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.