Vajna Timi családja belebetegedett lányuk bántalmazásába

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
betegség Damu Roland erőszak börtön Andy Vajna bántalmazás Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timit egykori párja, Damu Roland brutálisan bántalmazta és megerőszakolta. A lány családját is megviselték a történtek: anyukája rákos lett, apukája idegösszeroppanást kapott. Timi szerint neki nem a börtön jelenti az elégtételt.

Már évekkel ezelőtt történt, hogy Vajna (akkor még Palácsik) Tímeával erőszakoskodott Damu Roland, aki azóta is börtönben van (4 és fél évet kapott), de Timi nem tudja feledni a múltat. Családja belebetegedett abba, hogy nyilvánosan kellett bizonyítania igazát erőszakolójával szemben. „Anyám rákos lett a sok idegeskedés miatt. Későn ment el melanóma vizsgálatra, mert inkább velem törődött. Már kezelik, most reménykedünk, hogy minden rendben lesz" – mondta a Story magazinban Timi, akinek apukája pedig idegösszeroppanást kapott.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

De őt is tönkretette az egész ügy, az utcán állandóan azt figyelte, követik-e, pszichológushoz járt és gyógyszereket szedett.

Ma már nem kell félnie, férje, Andy Vajna mindenben támogatja, és most Timi a hozzá hasonló helyzetbe került lányokon segít. „Nekem nem a börtön az elégtétel. Számomra az lenne fontos, hogyha Roland kijön, akkor ne bántson már senkit és felesége és a többi nő biztonságban legyen tőle" – fejtette ki a magazinnak Timi, aki mostanában a szépségiparban mozog aktívan.

Táncoslányok és világsztárok - Elképesztő születésnapi bulit rendezett férjének Vajna Tímeahttp://www.life.hu/bulvar/20140803-andy-vajna-70-szuletesnapi-bulija-a-varban-vilagsztarokkal-es-tancoslanyokkal.html70. születésnapját ünnepelte Andy Vajna, akinek felesége, Vajna Tímea elképesztően látványos bulit szervezett. Az ünnepségről sem a világsztárok, sem a táncosok nem hiányozhattak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVajna Tímea bemutatta a legifjabb családtagothttp://www.life.hu/bulvar/20140613-vajna-timea-andy-vajna-neje-megmutatta-a-csalad-legujabb-kedvencet-az-rtl-klubnak.htmlAndy Vajna neje budapesti otthonában megmutatta a família legfiatalabb büszkeségét és beszélt arról is, esküvője után mennyire megviselték a rosszindulatú megjegyzések.TV + BulvárOrigoVilágsztárokkal fotózkodik Vajna Tímea Cannes-banhttp://www.life.hu/bulvar/20140520-vajna-timea-andy-vajna-felesege-antonio-banderas-szal-jason-statham-mel-bulizott-cannes-ban.htmlAndy Vajna ifjú felesége olyan hírességekkel ölelkezik a francia filmfesztiválon, mint Antonio Banderas, vagy a nemrég még hazánkban forgató Jason Statham. De Tímeának nem csupán ezért van jó dolga, a TV2 Aktívjában megmutatta otthonukat is, ahol még a kis kedvenceinek is pazar körülményeket biztosítottak. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.