Miért van szüksége egy 10 éves gyereknek kockahasra?

Forrás: Facebook/Giuliano Stroe -
izomzat kisfiú erőnlét Románia Giuliano Stroe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu-nak nem először tűnik fel ez a 10 éves, romániai kisfiú. Giuliano Stroe már most a világ legerősebb gyereke, akiből Arnold Schwarzenegger-rajongó apja a cirkuszban és a YouTube-on mutogatott izompacsirtát nevel. De vajon miért van erre szükség?

A kis vasgyúróra akkor figyeltek fel, amikor 2009-ben bekerült a Guinness-rekordok könyvébe, mert rekordidő alatt tett meg tíz métert kézenállásban, egy labdával a lábai között. 2010-ben aztán egy újabb csúcsot döntött meg egy másik számban. 2014. június 6-án lett 10 éves, és így fest most:

Forrás: Facebook/Giuliano Stroe

Wikipedia oldalának tanúsága szerint a kis Giuliano kétéves korában kezdte a súlyok emelgetését és a gimnasztikát, így nem volt meglepő, hogy az apja minden alkalommal magával vitte őt az edzőterembe. A gyereket állítólag senki és semmi nem kényszeríti a gyúrásra, csak addig csinálja, amíg jólesik neki. Teljesen hétköznapi kissrácnak tartja magát, aki szabadidejében rajzolgat és mesefilmeket néz.

Bátyja "sikereit" látva a család kisebbik gyermeke, Claudiu is beállt a sorba. A két kis Hercules hajmeresztő produkciói az alábbi videóban tekinthetők meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.