Lady Dianáról nevezné el lányát Katalin hercegnő

Forrás: AFP/Chris Jackson -
keresztnév Erzsébet királynő Katalin hercegnő Egyesült Királyság lány névadás Vilmos herceg gyermek Diana hercegnő névválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Sun On Sunday brit bulvárlap értesülései szerint ha Vilmosnak és Katalinnak lánya születik, akkor a királynőről, Erzsébetről és a herceg néhai édesanyjáról, Dianáról neveznék el a csöppséget.

Egész Nagy-Britannia lázban ég, amióta a Clarance House bejelentette Katalin hercegnő második terhességét.

Forrás: AFP/Chris Jackson

A „közeli ismerősöktől" Diana hercegnő életrajzírója, Andrew Morton úgy tudja, Katalin, akit még mindig rosszullétek kínoznak, és Vilmos is nagyon reméli, hogy a kis György herceg után kislányuk születik és már azt is tudják, kiről fogják elnevezni őt. A hírek szerint az Erzsébet Diana nevet adnák a babának – a 88 éves uralkodó és Vilmos herceg 1997-ben elhunyt édesanyja tiszteletére - írja az MTI.

Cambridge hercege és hercegnője néhány hete erősítették meg a hírt, miszerint második gyermeküket várják. A számítások szerint áprilisra érkezhet a baba, akinek a nemét egyelőre nem tudni. Mivel a hírek szerint nem csupán a házaspár, hanem a Life.hu olvasóinak 58 %-a is kislányt szeretne, mi ITT játszottunk el a gondolattal, hogyan is nézne ki Vilmos és Katalin kislánya.

Morton szerint a Diana név mindig is a lehetőségek között szerepelt, főképp Katalin hercegnő szorgalmazta, viszont a házaspárnak arra is tekintettel kell lennie, hogy a néhai hercegnő nem volt a királyi család minden tagjának a kedvence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.