Ahol az egész család kikapcsolódik – A top 7 gyerekbarát wellness-szálloda itthon

wellness szállodák pihenés család kikapcsolódás program wellness wellness-hétvége gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs is jobb dolog egy őszi, hűvös hétvégén, mint egy pihentető wellness-szállodában lazítani. A jó hír az, hogy akkor sem kell lemondanod erről az élményről, ha gyerekek hada vesz körül. Mutatunk néhány olyan szuper helyet, ahol a különböző programoknak hála a gyerekek is jól érezik magukat és a szülők is pihenhetnek.

Aquaworld Resort Budapest

Játszóház, játszótér, különböző szervezett programok, gyermek-bankett, hatalmas gyerekcsúszdák foglalják le a gyerekeket, míg a szülők a kényeztető pillanatoknak hódolnak. A belépés 3 éves korig ingyenes, míg a szállodai csomagok esetében 7 év az a korhatár, ami alatt gyermekek részére ingyenes az itt tartózkodás.

Forrás: Ramada Resort Aquaworld

Hunguest Grandhotel Galya****, Galyatető

Gyerekmedence, gyermek-kalandpark, kézműves foglalkozások várják a kicsiket, majd jókat játszhatnak a Bambi Kuckóban is. A nagyobbakat pedig az X-Box szoba biztosan leköti majd. A belépés 4 éves korig ingyenes.

Forrás: www.hunguesthotels.hu

Park Inn by Radisson Sarvar Resort & Spa ****, Sárvár

Bébipancsolóval, szakképzett óvó nénivel várják a gyerekeket. A kicsik legnagyobb kedvence a kalandmedence kalózhajóval és vízi várral. A belépés 6 éves korig ingyenes.

Forrás: www.parkinnsarvar.hu

Hunguest Hotel Pelion****, Tapolca

A kisebbeknek külön lubickoló medence, a nagyobb gyermekek számára a minigolf, a darts, a csocsó, a biliárd, az X-box és a trambulin nyújt tökéletes kikapcsolódást. A belépés 6 éves korig ingyenes.

Forrás: www.hunguesthotels.hu

Hungarospa Thermal Hotel***, Hajdúszoboszló

Az Aqua Palace-ban játszótér, családi és kalandcsúszda, baba-anyuka medence, babaúsztató medence, családi medence állatfigurákkal, baba- és gyerekcsúszdák, foglalkoztató terem, játszóház, pihenő és szoptató helyiség, pelenkázó helyiség várja a szülőket és a kicsiket is. A belépés 3 éves korig ingyenes.

Forrás: www.hungarospa.hu

Kolping Családi Hotel****, Alsópáhok

Bobóország több száz négyzetméteres játékbirodalma mellett az élményfürdő a közös családi együttlétek legfontosabb színtere. A beépített babafürdető kád és a biztonságos baba-sarok még a legkisebbekkel való készülődését is érezhetően leegyszerűsíti. A kicsik a reggeli babaúszás után az új élménymedencében a vidám teknős, delfin és vízköpő kígyó társaságában csúszdázhatnak, míg a kicsit nagyobbakat a vizes játszótéren alagút és céllövő pálya várja. A bátrabbak óriáskígyó formájú csúszdáról csobbanhatnak a habokba, majd az emeleti mozi kuckóban gyűjthetnek erőt az újabb kalandokra.

Forrás: www.kolping.hotel.hu

Oxigén Hotel**** superior & Zen Spa, Noszvaj

Emlékezetes napokban lesz része a családnak itt, hiszen a hotel minden eszközzel felszerelte magát, ami a kisgyerekek és szüleik kényelmét biztosítja. Van itt: gyerek-svédasztal, játszószoba, babapancsoló és gyerekmedence, légzésfigyelő/babaőr, bababarát és gyerekbarát kert, kalandpark (erdei kötélpálya), babajátszótér, KRESZ biciklipálya, trambulin. A szállodához tartozó 3,5 hektáros ősfás parkban mindenféle szabadidős kikapcsolódásra lehetőség nyílik.

Forrás: http://oxigenhotel.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.