Könnyes búcsút vett kislányától Berki Krisztián

búcsú Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Édes Élet szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elbúcsúzott kislányától, Natasa Zselykétől is Berki Krisztián. Nyilván ez is az Édes Élet kamerái előtt történt, így az intimitás adott volt. Aztán családállításon is részt vett, hátha sikerül segítséggel megfejtenie kapcsolata kudarcát.

Ahogy megírtuk, elköltözött Pamelától Berki Krisztián. Az Édes Élet szereplője jó ideje úgy érezte, egy merő csőd a kapcsolata gyermeke anyjával. A forgatókönyv szerint a pár tagjai már nemigen találnak egymásra, az egykori Fradi-vezér pedig ezt azzal indokolta, nem érzi, hogy Pamela stabil támasza lenne. Szomorkodó Berki Krisztiánt az alábbi videóban nézhetsz:

Az Édes Élet sztárja a szakítást követően arra is vállalkozott, hogy családállításon vegyen részt és közelebb kerüljön a saját érzéseihez. A szakértő elmondta, fontos megvizsgálni, hogy milyen Berkinek az édesanyjához főződő viszonya, ugyanis az segíthet abban, hogy megértse, miért futnak zátonyra a kapcsolatai.

Feltétlen bizalmat várt Pamelától

2014 januárjában sztárszerzőnk, Szily Nóra beszélgetett Berki Krisztiánnal. A kapcsolatáról Pamelával és annak jövőjéről akkor így beszélt: "Én azt várom a kapcsolatomtól, hogy megkérdőjelezhetetlen egység legyen. Ha ez nem fog működni, akkor nem leszek együtt a Pamelával. Erre is nagyon jó teszt ez a televíziós show. Sok féltékenységi jelenet van köztünk. Ha a páromat ki lehet zökkenteni, ha bármilyen külső hatás el tudja bizonytalanítani, akkor nem fog működni a kapcsolatunk. Akkor ez nem igazi szövetség. Olyan nő legyen mellettem, aki vakon megbízik bennem. Négyszemközt tegye fel a kérdéseit, de az arcán, a viselkedésén ne látsszon soha, hogy bármilyen szinten is kételkedik bennem. Most sokféle szituációt átélünk együtt és ez is hasznos tapasztalat" - vélekedett Kirisztián. A teljes interjú itt olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.