Komplikációk Fésűs Nelly terhességénél - idő előtt szülnie kell

Forrás: Gundel étterem -
terhesség szülés Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő terhessége nem volt komplikációktól mentes, így a vártnál korábban meg kell indítani a szülést. 

Bár nem tervezte a babát a színésznő és kedvese, Vajtó Lajos, csodálatosnak tartották a gyermekáldást. Nelly 42 éves, így a kora miatt az elejétől veszélyeztetett terhesnek számított. Kompiikációk is felléptek a terhesség alatt, így két héttel a baba érkezése előtt, hétfőn meg kell indítani a szülést.

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos Forrás: Gundel étterem

A Bors információi szerint a TV2 sztárja múlt hét óta kórházban fekszik, az orvosok folyamatosan ellenőrzik az állapotát. Nelly párja elárulta, farfekvéses volt a baba, ezért kellett a kórházi ellátás. ,,Az utolsó pillanatig reménykedtünk, hát­ha megfordul, mert Nelly azt tervezte, hogy természetes úton hozza világra, de a pici másként gondolta. Az orvosok azt mondták, muszáj lesz császározni, amit nem is lehet sokáig húzni, így hétfőn lesz a műtét" - árulta el az apuka a napokban. Hozzátette azt is, Nelly remek formában van, és már nagyon várják a szülést. ,,Nelly egy terminátor... Rettentő bátran viselkedik, nem fél a műtéttől, és a beavatkozás nyo­maitól sem tart. Mindkettőnknek az a legfontosabb, hogy a szülés rendben legyen. Én is császárral születtem, és milyen jóképű gyerek lettem" – viccelődött a kispapa.

A szülés, képekben

Egy gyermek világra jövetele mindig csodálatos esemény, épp ezért nemrég gyönyörű fotókat válogatott össze az egyik internetes portál. A képeken a szülés utáni első pillanatokat örökítették meg - nézd meg őket te is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.