Katalin hercegnő (megint) ikreket vár?

Forrás: AFP/Chris Jackson -
hányás terhesség Katalin hercegnő fogadás fogadóiroda Vilmos herceg rosszullét pletyka György herceg ikerterhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl gyanúsak azok a bizonyos reggeli rosszullétek vagy tényleg tudnak valamit a britek, amiért egy óra alatt kétszázan fogadtak a hercegnő ikerterhességére?

Tudjuk, hogy a Clarence House néhány hete jelentette be a hírt, miszerint Katalin hercegnő második gyermekét várja. Az sem új, hogy azóta sorban mondja le a kötelező királyi programokat, annyira súlyos terhességi rosszullétek gyötrik.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Nem véletlenül kapott szárnyra a pletyka (ismét), hogy a hercegnő esetleg ikreket vár – a csillapíthatatlan terhességi hányás az ikerterhességeknél nagyobb számban fordul elő, mint amikor egyetlen gyermeket vár a leendő édesanya.

Katalin és a gyanús rosszullétek

Katalin hercegnő György herceg terhessége alatt is szenvedett az úgynevezett hiperemezis graviádumtól. A gyakori rosszullétek miatt már akkor is felröppentek a híresztelések, miszerint ikreket várhat – a témáról akkor ITT írtunk bővebben.

Hogy az alattvalók mennyire komolyan veszik Katalin hercegnő ikerterhességét, azt jól példázza, hogy az Egyesült Királyság egyik legnagyobb fogadóirodájában 1 óra alatt kétszázan tettek pénzt erre a lehetőségre.

Az Express azonnal le is csapott a hírre, ám hiába próbálja alátámasztani állítását a brit királyi és a Middleton családban előforduló ikerterhességekkel (utóbbiról ő maga vallja be, semmit sem lehet tudni) és a genetikai fejtegetésekkel, többre ő maga sem jut. A lényeg, hogy Katalin hercegnő a hírek szerint már jobban érzi magát (tehát akkor hogy is van ez?) és hamarosan újra királyi teendői közé veti magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.