György herceg körül ólálkodott egy fotós - figyelmeztetést kapott

Forrás: NORTHFOTO/Prensa Internacional/John Stillwell/Pool -
megfigyelés fotós terhesség Katalin hercegnő Vilmos herceg Kensington-palota bába György herceg figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jogi következmények lehetőségére figyelmeztettek a brit királyi ház jogászai egy fotóst, aki állítólag hosszabb ideje figyelte Vilmos herceg és Katalin hercegnő elsőszülött gyermekét, Györgyöt. Közben Vilmos egy bába segítségét kérte felesége második várandóssága kapcsán.

A Kensington-palota hivatalos közleménye szerint jó okkal gyanítható, hogy Niraj Tanna, a fotós módszeresen megfigyelte a 14 hónapos György herceget és spanyol dadája napi mozgását. Vilmos és neje egyelőre nem indít jogi eljárást a fotós ellen, de ezt fontolóra vehetik, ha Tanna magatartása nem változik - hangsúlyozza a közlemény.

Forrás: NORTHFOTO/Prensa Internacional/John Stillwell/Pool

A BBC udvari tudósítója úgy értesült, hogy a fotóst legutóbb a múlt héten, egy londoni parkban "tanácsolták el" az ifjú herceg környékéről a házaspár és gyermekük védelmét ellátó detektívek, és Tanna már évek óta a Scotland Yard látókörében van viselkedése miatt.

Csütörtök este a fotós jogi képviselői ugyanakkor hétoldalas, erőteljes hangvételű levélben utasították vissza az udvar figyelmeztetését, mondván: az ügyfelüket ért vádak alaptalanok, Tanna nem zaklatta a hercegi házaspárt és gyermeküket, és hivatásos fotósként minden joga megvan arra, hogy közterületen fényképeket készítsen.

Vilmos édesanyját, a néhai Diana hercegnőt is fotósok hada üldözte, amikor az őt szállító kocsi 1997-ben nagy sebességgel egy párizsi aluljáró pillérének csapódott, és Diana életét vesztette. A brit királyi család azóta rendkívül komolyan veszi az ilyen jellegű zaklatási ügyeket – tudósít az MTI.

Közben Vilmos egy igazi szakértő segítségét kérte a második gyermekükkel várandós Katalin ügyében: Nagy-Britannia legszakavatottabb bábáját kérte meg, látogasson el hozzájuk és adjon tanácsot várandós feleségének és állandó rosszulléteire – írja a Hello Magazine.

A hercegnő most 10 hetes terhes lehet, egyelőre mégsem tudja ellátni királyi teendőit, Vilmos helyettesíti őt, ahol csak lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.