Béranya hordta ki a Grace klinika sztárjának gyermekét

Forrás: AFP/Larry Busacca -
sorozatszereplő Ellen Pompeo béranyaság család Grace klinika béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, pár nappal ezelőtt egy kisbabafotóval lepte meg a világot a Grace klinika sztárja, Ellen Pompeo. Sokakat meglepetésként ért a hír, ugyanis nem is tudták, hogy a sorozatsztár várandós. Nos, nem is volt az.

Nem titok többé, hogy Ellen Pompeo és férje, Chris Ivery béranyát fogadtak, aki kihordta és megszülte a második kislányukat, Sienna May Ivery-t - írja a Daily Mail.

Forrás: WhoSay/Ellen Pompeo

Az örömhírt a Twitter-oldalán tudatta rajongóival a 44 éves színésznő, akinek első kislánya, Stella nemrég ünnepelte ötödik születésnapját.

Bababumm a sztárvilágban:

Nem győzzük kapkodni a fejünket, annyi A-listás sztárpárhoz érkezett meg a gólya az elmúlt időszakban. Például Christina Aguilérához, akinek kislánya igen különleges nevet kapott, vagy Christina Riccihez, aki kisfiúnak adott életet. Mila Kunis és Ashton Kutcher első közös gyermeke valószínűleg a legjobban várt sztárbaba volt idén, de legalább ennyire figyeltük, mikor születik meg Scarlett Johansson kislánya. És ez még csak egy teljesség igénye nélküli lista...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.