Így dobd fel a fürdőszobád - tippek a dizájn szerelmeseinek

fürdőszoba design otthon család dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Unod a fürdőszobád? Csinosítanál rajta? Nem szükséges rögtön felújításba kezdened, néhány kiegészítővel azonnali hatást érhetsz el! Íme, néhány formatervezett darab, amik akár külön-külön is fókuszpontjai lehetnek a helyiségnek. 

Ahogy Stockholmtól Milánón át Sanghajig a nemzetközi eseményeken is megfigyelhető, a fémes árnyalatok egyre fontosabb szerepet játszanak a modern dizájnban. Ráadásul a réz narancsszínt választották a 2015-ös év trendszínének. Ez az önmagában is nagyszerű szín tökéletesen kombinálható rózsaszínekkel, semleges színekkel, fehérrel és más narancsos árnyalatokkal, és az olyan fémes színekkel is, mint az arany és a faárnyalatok.

A 2015-re beazonosított összes főbb trendet tükrözi és kiegészíti: a szemléletbeli melegséget és a másokkal való megosztás megújult hangsúlyosságát; a természet színeit, az agyagos földárnyalatoktól a napsütötte sárgákig; az emberi kölcsönhatásokat tükröző bőrszínárnyalatokat és a múltbeli szépiaszíneket. Ezt a színt a mélység és az aktualitás jellemzi, amely csodálatosan összeköthető a mindennapokkal.

1. Vécépapír tartó, IKEA - 1.490 Ft, 2. Tükör, IdDesign - 112.100 Ft, 3. Vécékefe tartó, Innoshop - 14.790 Ft, 4. Szemetes, IdDesign - 22.900 Ft, 5. Szappanadagoló, SilentDesign - 13.450 Ft, 6. Design fűtőtest, szinesradiator.hu - 614.490 Ft, 7. Papírzsebkendő tartó, SilentDesign - 6.730 Ft, 8. Mosdókagyló, FormaVivendi - 231.800 Ft
Meglepő formák, csodaszép színek - A 100% Designról jelentjükhttp://www.life.hu/csalad/20140916-a-londoni-100-szazalek-design-kiallitason-szamos-nemzetkozi-es-hazai-tervezo-mutatta-be-legfrissebb.htmlA design rajongói szeptember 17-én London felé vették az irányt, a 100% Design London kiállításra. Az idei év nagyszámú kiállítójának, a bemutatóknak és a széles programválasztéknak köszönhetően megismerhettük az idei év legnagyobb újdonságait, legfrissebb, lakberendezéssel, designnal kapcsolatos trendjeit. A számos nemzetközi kiállító között néhány hazai cég is felbukkant. CsaládOrigoA nyár színe az otthonodban: málna, minden mennyiségbenhttp://www.life.hu/csalad/20140619-a-honap-szine-a-malna-a-lakberendezesben-minden-mennyisegben.htmlRomantikus, kifinomult, játékos – nagyjából ezekkel a jelzőkkel lehetne illetni a málnarózsaszínt, ami a lakásba kerülve feldob bármilyen helyiséget.Család--Íme, 2014 trendszíne a lakberendezésben!http://www.life.hu/csalad/20131209-az-orchidealila-szimfoniaja-ime-2014-trendszine.htmlMint minden évben, a Pantone idén is kihirdette az év színét, ami meghatározó lesz 2014 divat- és dizájnéletében. Ahogy korábban is írtuk, ezúttal az orchidealilára esett a választás. Íme, a Life.hu kedvenc bútorai, kiegészítői ebben a színben. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.