Trendi kiegészítők a konyhába - formatervezett szépségek a hétköznapokra

formatervezés kiegészítő design otthon család dekoráció konyha lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Haladj a korral! Cseréld le megunt konyhai kiegészítőidet új, formatervezett darabokra és meglátod: a helyiség is megújul és te is jobb kedvre derülsz majd a látványuktól. 

Nem kell, hogy a legújabb trendeknek megfelelj, a design mellett a praktikum is épp olyan fontos. De azért nem árt, ha kicsit odafigyelsz a külsőre - legalább az apróbb kiegészítők választására fektess nagyobb hangsúlyt. Íme, a Life.hu kedvenc, elegáns darabjai.

1. Alessi tál - 24.490 Ft, 2. Blomus kenyérkosár - 13.990 Ft, 3. Normann Copenhagen só- és borsszóró - 8.840 Ft, 4. IdDesign szalvétatartó - 2.400 Ft, 5. Alessi banántartó - 24.500 Ft, 6. Bugatti konyhai mérleg - 43.080 Ft, 7. Blomus papírtörlőtartó - 10.490 Ft, 8. Stile Interio szemetes - 14.990 Ft
A jövő nyolc legjellemzőbb gasztrotrendje Magyarországonhttp://www.life.hu/csalad/20140603-a-nyolc-legjellemzobb-gasztrotrend-magyarorszagon.htmlA fast casual, az ázsiai konyha, a gin és az újhullámos kávézók előretörése, ezzel egyidőben a fine dining és a túl bonyolult ételek háttérbe szorulása jellemzi majd a magyar gasztronómiát. A Baldaszti Group szakértői a legfontosabb aktuális trendeket és várható változásokat vették sorra.CsaládOrigoA tarhonyától az üvegtésztáig – nemzeti különlegességek a konyhábólhttp://www.life.hu/csalad/20140425-tesztafozesi-tulajdonsagok-tipusok-melyik-teszta-mire-valo-melyiket-hogyan-keszitjuk-el-mik-a.htmlA tésztának nincs párja – ezerféleképpen elkészítheted, ráadásul mindezt pillanatok alatt teheted. Az olasz tésztákat senkinek sem kell bemutatni: a spagettik, makarónik, pennék mindennapos vendégek a vacsoraasztaloknál. Ám ha egy kicsit jobban szétnézel, meglátod: más nemzetek tésztái között is találhatsz igazi különlegességeket. Család--A nagy tésztakörképhttp://www.life.hu/csalad/20140425-nemzetek-kulonleges-tesztai.htmlA száraztésztának manapság se szeri, se száma. Különleges formák, eltérő méretek, más-más elkészítési mód. Most rendet teszünk a fejekben: eláruljuk melyik tésztának mi a neve és milyen ételek elkészítéséhez ajánljuk őket. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.