Az utcán tengődik Barbra Streisand mostohafia

Forrás: AFP/Sonia Moskowitz -
édesanya örökség James Brolin halál utca hajléktalan szemét család Jess Brolin Barbra Streisand autóbaleset lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szemétben turkál és Kalifornia utcáin alszik a világhírű színésznő férjének fia, Jess Brolin.

Döbbenetes képek láttak napvilágot Barbra Streisand férjének, James Brolinnak első házasságából született fiáról, Jessről.

Forrás: AFP/Sonia Moskowitz

Jess Brolin 1995-ben veszítette el autóbalesetben állatvédő édesanyját, Jane Cameron Agee-t. A nő akkor egy 6 számjegyű összeget hagyott hátra fiára. Hogy az összeggel pontosan mi történt, nem tudni – ahogyan azt sem, miért nem megy haza családjához a férfi.

Miért nem öregszik Barbra Streisand?http://www.life.hu/trend/20140120-barbra-streisand-amerikai-enekesno-szineszno-producer-nem-oregszik-siman-letagadhat-20-evet-is.htmlAz ezerarcú színésznő simán letagadhat akár húsz évet is.TrendRendőrség körözi azt a hajléktalant, aki átvette Miley Cyrus díjáthttp://www.life.hu/news/20140827-rendorseg-korozi-azt-a-hajlektalan-fiut-aki-atvette-miley-cyrus-mtv-vma-dijat.htmlMi elhisszük, hogy az énekesnő őszintén valami jót szeretett volna tenni – a dolog azonban mégsem egészen úgy sült el, ahogyan azt ő várta.News--A fodrász, aki hajléktalan emberek haját vágja szabadnapjánhttp://www.life.hu/trend/20140821-a-fodrasz-aki-hajlektalan-emberek-hajat-vagja-szabadnapjan-ingyen.htmlMark Bustos New York-i fodrász szabadnapján a város utcáit járva vág hajat a rászorulóknak - és mindezt teljesen ingyen teszi.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.