Napról-napra él Az ének iskolája kis énekese és családja

Mata Ricsi család anyagi helyzet Az ének iskolája remény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ének iskolája felfedezettje nagyon szűkösen él családjával. Bár szülei mindent megtesznek azért, hogy Ricsinek és három testvérének megadjanak mindent, most kilátástalan helyzetbe kerültek, ezért csak a jószándékú emberekben bízhatnak.

Hiába volt Az Ének iskolája kis tehetsége a műsor egyik különleges felfedezettje egyelőre úgyanolyan szegény körülmények között él Mata Ricsi, mint a műsor előtt. Édesanyja a Blikknek mesélt szívszorító helyzetükről.

Forrás: TV2

„Napról napra élünk, és nem tudom, ez hogyan tudna változni. Szinte már fájdalmas a helyzetünk. Nem látom a jövőt, és a megoldást, ami rettenetessé teszi a napjainkat" – mondta a lapnak Mata Ricsi édesanyja, akinek már csak a remény maradt.

Ricsit Az ének iskolájában Szulák Andrea tanítgatta, sőt még szemüveget is csináltatott neki, mert Ricsi súlyos szemproblémával küzd. A műsorban a fiú legnagyobb vágyát is teljesítették és repülőre ülhetett. Ám amikor véget ért a tehetségkutató Ricsi visszatárt régi életéhez és ahogy a műsor előtt tette, hobbiból hangfalakat rak össze, hogy azzal is pénzt keressen és segítsen szüleinek.

Berki Artúr, Az ének iskolája nyertese: "Nem számítottam a győzelemre"http://www.life.hu/bulvar/20140613-berki-artur-enekes-nyerte-a-tv2-az-enek-iskolaja-tehetsegkutato-versenyet.htmlA mindig elegáns megjelenéssel és profi produkciókkal előrukkoló Berki Artúr lett idén Az ének iskolája évfolyamelső diákja. A Life.hu-nak elmesélte, egyáltalán nem számított rá, hogy ő lehet a legjobb.TV + Bulvár--Ők Az ének iskolája döntőseihttp://www.life.hu/bulvar/20140601-a-tv2-az-enek-iskolaja-tehetseggondozo-musoraban-kiderult-kik-jutottak-a-dontobe.htmlFinisbe ért a gyermek tehetséggondozó. Vasárnap az elődöntőben kiderült, ki az a nyolc énekespalánta, aki jövő héten megküzdhet a fődíjért. A Life.hu kedvence köztük van, elégedettek vagyunk.TV + Bulvár--Megtelt Az ének iskolájahttp://www.life.hu/bulvar/20140420-mindent-megtettek-a-lelemenyes-nebulok-hogy-bejussanak-a-tv2-n-futo-az-enek-iskolajaba.htmlRózsaszín csipkebugyi Hajósnak, szívmelengető testvéri szeretet és Friderikusz karikatúrák - mindent bedobtak a leleményes nebulók, hogy bejussanak Az ének iskolájába.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.