Unokája viszi tovább Czeizel Endre munkásságát

Forrás: TV2/Aktív -
genetikus örökség Czeizel Benjámin kutatás rákbetegség Czeizel Endre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czeizel Benjámin híres nagypapája nyomdokain jár és reméli, egyszer majd ő viheti tovább Czeizel Endre genetikai kutatásait.

Ahogy a Life.hu is megírta , Czeizel Endre rákbetegsége kiújult. A professzor unokája nagyon aggódik, ugyanakkor felnéz nagypapájára az emberfeletti küzdelméért, amit betegsége ellen folytat. Benjamin a hot! magazinban mesélte el, álma, hogy híres nagypapája nyomdokaiba léphessen.

Forrás: TV2/Aktív

„Egy walesi egyetemre járok, és én is a genetikával szeretnék foglalkozni. Nyilván nagy hatással volt rám a nagypapám, különösen az elmúlt egy-két évben, de a pályaválasztással kapcsolatban nem volt rajtam nyomás. Dolgoztunk egy kicsit közösen is, segítettem neki a projektjeiben, a kutatásaiban" - mesélte Benjámin, aki azt is elárulta, Czeizel Endre állapota nem javult és naponta tartja nagypapájával a kapcsolatot Skype-on.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.