Hódi Pamela Czippán Anett költözés Édes Élet szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, Berki Krisztián rányomult műsorvezetőtársára, a válófélben lévő Czippán Anettre. Olyannyira, hogy - Anett kifejezett kérése ellenére - Szombathelyre is követte, sőt a szállodai szobájaba is invitálta. Megteheti, ugyanis időközben a Facebookján is közzétette: elköltözik Pamelától. 

Meg kell a szívnek szakadni. Berki Krisztián "Egy korszak lezárult" címmel hosszú posztot tett közzé a közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

"Elköltözöm a családomtól, Pamelától! (...) Az elköltözésemet sem a spontán érzelemvezéreltség szülte, hanem komolyan mérlegeltem, hogy mit veszíthetek, ha a költözés mellett döntök. Úgy döntöttünk, hogy időt adunk egymásnak. Azért léptem el mellőle, mert valami elpárolgott. Hódival éltük a szertelen fiatalok életét. Ő inkább álmodta az életet, s nem élte a közös álmunkat. Nem igazán tudta tolerálni, hogy én folyton pörgetem az ÉLET kerekét. Szüntelen konfliktusokhoz, veszekedésekhez, s a végén bizalmatlansághoz vezetett mindez" - kezdi hosszú monológját - amit teljes egészében itt olvashatsz - Berki, majd hosszasan elemzi, Pamela nehezen viselte, hogy őt a lapok folyton összehozták valakivel.

Nos, ez nem csoda, hiszen ő maga vállalta fel a macsó szerepet és még rá is játszott erre az Édes Életben - pont úgy, mint most Anettel.

Berki Krisztián Szulejmánná változott - nézd csak!http://www.life.hu/bulvar/20141015-berki-krisztian-szakallt-novesztett-az-emberek-tobbsegenek-nem-tetszik-az-uj-kulso.htmlBerki Krisztián elhatározta, szakállt növeszt. A rajongóknak azonban nem tetszik ez a nagy átalakulás.TV + BulvárOrigoUpsz! Kézenfogva sétált Berki Krisztián és Czippán Anetthttp://www.life.hu/bulvar/20140921-berki-krisztian-es-czippan-anett-kezenfogva-erkeztek-a-kasza-show-felvetelere.htmlCzippán Anett és Berki Krisztián a minap együtt érkeztek a Kasza show felvételére. Nem is akárhogyan. TV + Bulvár--Berki Krisztián elárulta, hány csaja volthttp://www.life.hu/bulvar/20140926-berki-krisztian-elarulta-az-edes-eletben-hogy-nagyon-sok-baratnoje-volt.htmlCsajozási szokásairól mesélt az Édes életben Berki Krisztián. Saját bevallása szerint több mint 25 celebnője volt, a legtöbb barátnője ugyanis a szépségiparban dolgozott.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.