Luxuskastélyban éli házaséletét George Clooney és Amal Alamuddin - íme!

Forrás: AFP/Pierre Teyssot -
csónakház fürdőszoba folyó luxus edzőterem George Clooney Temze hálószoba otthon könyvtár Amal Alamuddin kastély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A luxuskastély a Temze folyó partján fekszik és nagyon, de nagyon pazar.

Világraszóló lagzijuk és nem mindennapi nászútjuk után George Clooney és Amal Alamuddin végre megtalálta álmai otthonát.

Forrás: AFP/Pierre Teyssot

A sztárpár a Temze folyó partján lelt rá a 17. századbeli kastélyra, amely annyira előkelő és híres, hogy még neve is van: The Mill House. Ez lenne az:

Mr. és Mrs. Clooney bővelkedni fog a helyekben, hiszen 9 hálószoba és 8 fürdőszoba áll a rendelkezésükre, amelyhez hatalmas virágoskert, csónakház és egy 185 négyzetméteres vendégház is tartozik. A gőzfürdő, az edzőterem, a reggelizőszoba és a könyvtár pedig természetesen alap. Még több képért kattints ide.

Ilyen gyönyörű menyasszony volt Amal Alamuddin

Mrs. Clooney nincs híján a stílusérzéknek, így meg sem lepődtünk, mennyire eltalálta az esküvői ruháját - nézd meg itt, miről is beszélünk!
Mi tudjuk, hogyan lehetsz te is Mrs. Clooney!http://www.life.hu/trend/20141017-george-clooney-felesegenek-amal-alamuddin-eskuvoi-ruhaja-mar-kaphato-oscar-de-la-renta.htmlGeorge Clooney elkelt, ennek ellenére minden nő lehet Amal Alamuddin, aki magára ölti Oscar de la Renta esküvői ruháját. Már kapható!TrendAFPŐ lenne 2014 stíluskirálynője? Nagyító alatt Amal Alamuddin ruhatárahttp://www.life.hu/trend/20141003-amal-alamuddin-george-clooney-felesege-maris-stilusikon-hazai-stylistokat-kerdeztunk.htmlKatalin hercegnő pillanatok alatt stílusikon lett, de nem ő az egyetlen: úgy tűnik, George Clooney újdonsült felesége is konyít valamelyest a divathoz, az ízlése pedig kifogástalan. Szerintünk legalábbis. Neves hazai stylistokkal, stílustanácsadókkal vettük górcső alá Amal Alamuddin ruhatárát. TrendAFPTöbbmilliós luxusotthonba költözik a Kardashian-West házaspárhttp://www.life.hu/csalad/20140807-kim-kardashian-es-kanye-west-uj-luxusotthonba-koltozik.htmlA szőlőföld, a medence és a saját bejáratú játszótér alap. Íme, egy kis ízelítő a sztárpár új rezidenciájából.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.