Katalin hercegnő szülei nem karácsonyozhatnak Erzsébet királynővel

Forrás: AFP/Jason Reed -
karácsony ebéd Middleton terhesség Erzsébet királynő Katalin hercegnő ünnep család Vilmos herceg vendég György herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegnő saját otthonában fogja vendégül látni a Middletonokat, akik a királynő ebédjére már nem hivatalosak.

Bár még csak októbert ír a naptár, a brit királyi család már a karácsonyi programokat ütemezi. A hírek szerint Katalin hercegnő karácsony napján maga fogja vendégül látni a Middletonokat, akik azonban már nincsenek Erzsébet királynő karácsonyi ebédjének vendéglistáján.

Forrás: AFP/Jason Reed

Valószínűleg most ez lehet a família legkisebb problémája, hiszen Katalin hercegnő és Vilmos herceg szeptemberben jelentette be, hogy második gyermekükett várják. Az újdonsült kismama a hírek szerint eddig nem viselte túl jól a terhességet, nemrég azonban – hosszú hónapok után először – mosollyal az arcán kapták lencsevégre, amint orvosától távozott. A hírek szerint Katalin ultrahangvizsgálaton járt és állítólag kislányt hord a szíve alatt - aki, ha minden igaz, áprilisban fog megszületni.

Mi ITT már eljátszottunk a gondolattal, hogyan festene György herceg kishúga.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.