Julia Roberts is szenvedett zaklatás miatt

Forrás: AFP/Jonathan Leibson -
Julia Roberts iskola díjátadó diákkör zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a hollywoodi színésznőt, Julia Roberts-et is sokat bántották az iskolában. A színésznő ezt egy iskolai zaklatás ellen küzdő szervezet, a GLSEN díjának átvételekor árulta el.

Őszintén beszélt szörnyű iskolai éveiről Julia Roberts a minap egy díjátadón. Hollywood egyik legfényesebben ragyogó csillaga férjével, Danny Moderrel együtt a GLSEN Humanitárius díját kapta meg az iskolai zaklatás elleni küzdelemben végzett munkájukért – tudósít az MTI.

Forrás: AFP/Jonathan Leibson

A színésznő elárulta, hogy diákkori életére olyan hatással volt az átélt zaklatás, hogy teljesen jelentéktelennek érezte magát. A GLSEN, amely az LMBT (leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű) közösség tagjainak megfélemlítése és zaklatása ellen küzd az iskolákban, azért harcol, hogy minden gyerek biztonságban érezze magát. "Ezek a srácok hősök, sokat tesznek azért, hogy a gyerekek szabadon járhassanak iskolába" – mondta a híresség, és hangsúlyozta, hogy a megfélemlítés súlyos probléma a mai társadalomban.

Arról is beszélt, milyen fontos, hogy ne tűrje el senki a megfélemlítést. "Erre próbálom tanítani a gyerekeimet is. A passzivitás akkor is hiba, ha az áldozat nem a barátod és a dolog nem veled történik, hiszen mindannyian emberek vagyunk. Ha az ember nem tesz semmit, akkor nem különbözik a támadótól " – magyarázta.

A Life.hu is többször hangsúlyozta már, hogy nagyon fontos odafigyelni, miért félénk, és stresszes a gyermekünk, mert zaklatás is lehet az oka! Erről részletesen ITT olvashatsz!

Korábbi cikkünkben pedig leírtunk mindent, amit az iskolai zaklatásról tudnod kell, és azt is, hogyan vethetsz véget neki!

Gyilkos gyerekek – a brutalitás nem ismer határokathttp://www.life.hu/csalad/20141007-gyerekek-akik-gyilkoltak-vagy-fiatal-koruk-ellenere-sorozatgyilkossa-valtak.htmlKorábban már megpróbáltunk utánajárni annak, hogy léteznek-e pszichopata gyerekek, ezúttal pedig bebizonyítjuk, hogy igenis vannak és közöttünk élnek. Mégis ki más lenne képes azokra a borzalmakra, amiket ezek a gyerekek elkövettek?CsaládOrigoLeszúrta, megcsonkította, becsomagolta – a 16 éves fiú Dexter-rajongó volthttp://www.life.hu/csalad/20141003-milyen-hatassal-vannak-az-eroszakos-filmek-a-fejlodesben-levo-gyerekek-elmejere.html25 éves börtönbüntetésre ítélték azt a 16 éves brit fiút, aki barátnőjét nejlonba csomagolta, leszúrta, majd levágta a végtagjait – éppen úgy, ahogyan Michael C. Hall tette áldozataival a Dexter című filmsorozatban. Milyen hatással vannak a filmek, a sorozatok a fiatalokra, ha egy tinédzser egy kitalált, sorozatgyilkost ábrázoló karakter tetteiből merít ihletet egy előre kitervelt gyilkossághoz?CsaládOrigoElhagyatott helyek: ház a víz alatthttp://www.life.hu/csalad/20141006-elhagyatott-helyek-sorozat-kovetkezo-reszeben-a-holland-szigeten-talalhato-egykori-halaszfalut.htmlEgykoron csodaszép halászfalu volt, házakkal, iskolával, a főtéren kis templommal. A Holland-sziget mocsaras világa azonban szépen lassan elnyelt mindent. Az utolsó házat 2010-ben mosta el a tenger sós vize. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.