Mádai Vivien: „Zénó születése maga volt a vegytiszta szenvedés"

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
terhesség érzéstelenítés kín vajúdás fájdalom Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vivien könnyen viselte a terhességet és nagyon várta kisbabája érkezését, arra azonban nem számított, hogy a kínok kínját állja ki a vajúdás alatt és után.

Ahogy a Life.hu is megírta, Mádai Vivien a gyermekvállalást a világ legjobb dolgának tartja. A lelkes kismama végig figyelt kisbabája egészségére. A vajúdás azonban megviselte a műsorvezetőt, akinek gerincferdülése miatt többször mellészúrták a gerincérzéstelenítést. A fájdalomtól pedig a hálóingét is szétszakította fogaival - írja a Story.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

„Miután hazamentünk, négy nappal később vissza kellett mennem a kórházba, mert maradt bennem valami, amit el kellett távolítani, Újabb négy napot töltöttem bent. Pár napra rá pedig a varratom gyulladt be. Közben folyamatosan azt kérdeztem magamtól: miért történik ez?" – mesélte Vivien, aki már kiheverte a fájdalmakat és topformában jelent meg egy sajtótájékoztatón.

Vizsgálatok a terhesség ideje alatthttp://www.life.hu/csalad/20141006-ezeket-a-vizsgalatokat-kell-es-erdemes-elvegezni-a-terhesseg-kilenc-honapja-alatt.htmlAmikor egy nő áldott állapotba kerül, mindent elkövet annak érdekében, hogy a kisbabája egészségesen lásson napvilágot. Hogy időről időre meggyőződhessünk, minden rendben van vele, néhány orvosi vizsgálatot érdemes, sőt, egyeseket kötelező elvégeztetni. Család--Forradalmi újdonság: egy teszt az AFP helyett kismamáknak, ami pontos, megbízható eredményt nyújthttp://www.life.hu/csalad/20141015-a-terhes-kismamak-afp-vizsgalatat-eltoroltek-es-helyette-egy-teszt-segitsegevel-verbol-mutatjak-ki-a.htmlIdén nyáron hivatalosan is eltörölték a kötelező magzati szűrővizsgálatok palettájáról a rettegett, mégis a hazai terhesgondozás eddig alapköveként számon tartott AFP-vizsgálatot, mely sok kismamának okozott álmatlan éjszakát, hiszen az a hibaszázalékon túl jóval gyakrabban pontatlan eredményt mutatva, tévesen engedett következtetni a magzat fejlődési rendellenességének valószínűségére. Íme, az igazság a vizsgálat megszüntetéséről, illetve a helyette végezhető tesztekről.CsaládOrigoKatalin hercegnő szülei nem karácsonyozhatnak Erzsébet királynővelhttp://www.life.hu/csalad/20141020-katalin-hercegno-csaladja-nem-karacsonyozhat-erzsebet-kiralynovel.htmlA hercegnő saját otthonában fogja vendégül látni a Middletonokat, akik a királynő ebédjére már nem hivatalosak.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.