Mohamed Aida, a szupermami – gyereket nevel, műsort vezet, és olimpiára készül

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
távkapcsolat vívó olimpia Mohamed Aida gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mohamed Aida vívónő egyedül neveli 5 éves és 4 hónapos kislányait. A legkisebb gyermek megszületése óta vezette már a Családbarát című műsort, és közben készül a 2016-os olimpiára. Na de miért neveli egyedül a gyermekeit?

„A párom, Laurie Kanadában dolgozik, ingázó életet élünk már 14 éve. Én nagyon szeretem Magyarországot, így úgy döntöttünk, hogy itt nevelem fel a gyermekeinket. Mivel én is apa nélkül nőttem fel, hamar megszoktam az önállóságot. Megtanultam, hogy mindent meg tudok oldani egyedül" – mondta Mohamed Aida a Best magazinnak.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Hihetetlen, mennyi energiával bír ez a törékeny lány, korábban is írtunk róla, hogy már nyáron a vb-re készült az újdonsült kisbabája mellett. A vívónőnek a barátai és az anyukája is besegítenek a lurkókkal, így marad ideje a sportra. A férjével pedig telefonon és Skype-on tartják a kapcsolatot, nem hagyják, hogy a távolság közéjük álljon. Aida úgy érzi, a kapcsolatuk örökre szól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.