Gregor Bernadett nem terhes, csak nőiesen gömbölyű

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Szarvas Attila esküvő terhesség házasság Gregor Bernadett hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor nádszálvékony színésznő felszedett pár kilót, ezért többen azt gyanították, titkos esküvője után teherbe esett.

Ahogy a Life.hu is megírta, Gregor Bernadett férjhez ment Szarvas Attilához. A színésznőnek ez már a negyedik házassága, és előző kapcsolataiból két gyermeke született. Berni és Attila nem tagadják, szeretnének egy kislányt, ezért a színésznő legutóbbi fotóit látva azt rebesgették, lehet, hogy már meg is fogant a várva várt gyermek – írja a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nem várunk még babát, az viszont igaz, hogy gyarapodtam. Egy vékony nőn hamar feltűnik pár kiló. A nyáron híztam 3-4 kilót, de ugyanazokat a ruhákat hordom, mint tavaly. Sokak szerint a boldogság hizlal, éppen ennek lehetünk az 'áldozatai', mert Attilára is felszaladt pár kiló, aminek a vidéki levegő és a főztöm lehet az oka" – árulta el Bernadett, aki nem erőlteti a baba érkezését, a sorsra bízza a dolgot.

Már csak hat nap és szavazhatsz a kedvenceidre! - Döntsd el te, kik legyenek idén Aranyanyuk!http://www.life.hu/csalad/20141016-mar-csak-nehany-napig-szavazhatnak-az-olvasok-kedvenc-pedagogusukra-orvosukra-egeszsegugyi.htmlMég hat nap és máris szavazhatsz kedvenc jelöltjeidre. Döntsd el te, kik kapják a 2014-es Richter Aranyanyu Díj szobrot és az ezzel járó elismerést.CsaládOrigoHátborzongató és mégis igaz: 87 nap különbséggel születtek az egypetéjű ikrekhttp://www.life.hu/csalad/20141010-kulonleges-tortenetek-amik-egypeteju-ikrekkel-tortentek.htmlAz egypetéjű ikrek annyira hasonlítanak egymáshoz, amennyire két ember csak hasonlíthat . Hasonló a külsejük, hasonló a hangjuk, gyakran meglepően hasonló az életvitelük is: nem ritkán azonos a munkájuk, hobbijuk, érdeklődésük, sőt még a fóbiáik is. Néha egymás kezét fogva születnek meg.CsaládThinkstockVizsgálatok a terhesség ideje alatthttp://www.life.hu/csalad/20141006-ezeket-a-vizsgalatokat-kell-es-erdemes-elvegezni-a-terhesseg-kilenc-honapja-alatt.htmlAmikor egy nő áldott állapotba kerül, mindent elkövet annak érdekében, hogy a kisbabája egészségesen lásson napvilágot. Hogy időről időre meggyőződhessünk, minden rendben van vele, néhány orvosi vizsgálatot érdemes, sőt, egyeseket kötelező elvégeztetni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.