Jennifer Lawrence Chris Martin család szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az éhezők viadalának sztárja, Jennifer Lawrence szakított legújabb kedvesével, Chris Martinnal.

A Coldplay frontembere és a szexi színésznő június óta találkozgattak, habár mindössze egy fotó készült a románcukról. A férfi idő közben azt is bejeletette, hogy elhagyja feleségét, a szintén színész Gwyneth Paltrowt.

Gwyneth Paltrow és Chris Martin több mint tíz éves házasságnak vetett véget egy online megjelentetett, nagyon meghatónak szánt közleményben. A 41 éves színésznő és énekes pasija állítólag egy éven keresztül küzdött azért, hogy megmentsék kapcsolatukat – sikertelenül.
Forrás: Northfoto

Pedig Lawrence-nek nem voltak nagy igényei, a Vanity Fairnek adott interjújában elárulta, olyan férfit szeretne maga mellé, akivel együtt tud az unalmas estéken tévét nézni. Ugyanakkor azt is elárulta, hogy gyűlöl veszekedni és harcolni - talán ezekből volt túl sok a négy hónapig tartó románcban, ezért döntött úgy a pár, hogy külön utakon folytatják életüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.