Kétszeres apuka lett Robbie Williams - Nézd meg, mit csinált vajúdó felesége mellett!

Forrás: Northfoto -
Robbie Williams Twitter feleség videó szülés fiú Ayda Field gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes twitteres bejegyzésekkel és videóval tudósította végig felesége, Ayda Field vajúdását és szülését.

Megszületett Robbie Williams második gyermeke. Az énekes, aki humoros videókkal és tweetekkel közvetítette felesége, Ayda Field vajúdását és szülését, kedd éjjel osztotta meg az örömhírt a rajongókkal, miszerint teljesült régóta dédelgetett álma: fia született.

Forrás: Northfoto

Mialatt felesége vajúdott, Robbie sem tétlenkedett: a nagy eseményről végig szorgalmasan tudósított. Például az alábbi videóval, amelyben Ayda még táncra tudott perdülni:

Később azonban már nehezen ment neki:

Jó férj lévén persze amiben csak tudott, segített feleségének:

A párnak, akik négy éve mondták ki egymásnak a boldogító igent, már van egy gyereke: Theodora Rose, vagyis ahogyan Robbie becézi, Teddy 2012-ben született meg.

Elképesztően izmosra gyúrta magát Robbie Williamshttp://www.life.hu/ez-zsir/20140702-robbie-williams-nagyon-izmosra-gyurta-magat-felpucer-fotot-posztolt.htmlAz énekes szemet gyönyörködtető fotót osztott meg közösségi oldalán, amelyen félmeztelenül, izmait befeszítve pózol. Vajon mire gyúr ennyire?Ez Zsír!OrigoFérfival csókolózott Robbie Williamshttp://www.life.hu/news/20140220-robbie-williams-brit-enekes-karl-stefanovic-ausztral-musorvezetovel-csokolozott-elo-adasban.htmlErre senki nem számított: egy ausztrál show-műsorban csattant el egy csók az énekes és Karl Stefanovics műsorvezető között.News--Mádai Vivien egy hónappal a szülés után máris topformában vanhttp://www.life.hu/bulvar/20141010-madai-vivien-kiakadt-a-szulestol-de-maris-topformaban-van.htmlMádai Vivien, aki szeptember közepén adott életet első kisfiának, Zénónak, egy hónappal a szülés után pár órára kiszabadult a babaszobából. Remekül néz ki és csak úgy ragyog az anyaságtól, pedig bevallotta, hogy a szülést szörnyűnek tartotta.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.