Szexuálisan zaklatták Camilla hercegné fiát

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
Károly herceg fiú bentlakásos iskola diák könyv Törd meg a csendet! tanár Camilla hercegné zuhanyzás szexuális zaklatás étteremkritika internátus író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Parker Bowles mindössze 7 éves volt, amikor édesanyja, Camilla hercegné bentlakásos iskolába küldte, ahol egy tanára előszeretettel zuhanyozott együtt diákjaival.
Forrás: AFP/Adrian Dennis

A most 39 éves ételkritikus kellemetlen emlékeit lánya hetedik születésnapján elevenítette fel: ugyanennyi idős volt, amikor 8 hónappal később édesanyja és katona édesapja egy bentlakásos intézménybe küldték fiukat. A férfi, aki rossz jegyei miatt került el másik iskolába a tekintélyes Etonból, elmesélte, hogy egy tanára reggelente rendszeresen együtt zuhanyozott vele és társaival.

Forrás: AFP/Adrian Dennis

Károly herceg felesége, Camilla azóta nagyon megbánta, hogy fiát ebbe az intézménybe íratta, és ha most kéne döntenie, nem tenné meg újra. Parker Bowles, akinek neve alatt étteremkritikákat és recepteket tartalmazó könyv jelent meg, két kisgyermek apukája és soha nem küldené őket internátusba; a fia és lánya is London egyik közintézményében tanulnak.

"8 éves voltam, aznap voltam utoljára gyerek"

Magyarországon minden 10. gyermek lesz áldozata valamilyen szexuális abúzusnak - az esetek többségére azonban sajnos soha nem is derül ki. A Life.hu gyerekkori zaklatásról szóló cikkétide kattintva olvashatod el.
Pánikbetegség szexuális erőszak után - amikor betörnek az emlékekhttp://www.life.hu/drlife/20141024-a-panikbetegseg-okai-szexualis-eroszak.htmlA Törd meg a csendet! felhívásra több esetben érkezett olyan levél, amely a szexuális erőszak utóhatásaira hívja fel a figyelmet, például arra, hogy az áldozatok pánikbetegséggel küzdenek.Dr. LifeThinkstockSzexuális zaklatások miatt leptek el rendőrök egy magyar középiskoláthttp://www.life.hu/news/20141025-szexualis-zaklatasok-miatt-leptek-el-rendorok-egy-matrafuredi-kozepiskolat.htmlAz iskolába járó fiatalokat szexuálisan zaklatták, megszégyenítették - írta a heol.hu.News--Zaklatás az iskolában: így vess véget neki!http://www.life.hu/csalad/20140110-zaklatas-az-iskolaban-igy-vess-veget-neki.htmlNem csak külföldön, de ma már Magyarországon is egyre gyakrabban hallunk egy-egy fiatalról, aki osztálytársai kegyetlenkedései miatt dobta el magától az életét. Két évvel ezelőtt például egy olyan lányról írtunk, aki azért lett öngyilkos, mert szépsége miatt kiközösítették társai. Itthon pedig a napokban történt szörnyű tragédia: a társai folyamatos kegyetlenkedése miatt akart véget vetni az életének egy 17 éves fiú, aki a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola aulájába vetette le magát a legfelső emeletről. Kiből válik áldozat, kiből zaklató és egyáltalán mit tehetünk a jelenség ellen?Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.