Kisbabát vár Tímár Brigitta az egykori szépségkirálynő

esküvő Tímár Brigitta terhesség Miss Intercontinental Hungary eljegyzés szépségkirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss Intercontinental Hungary 2013 nyertese úgy érzi elért minden, amit szeretett volna és végre legnagyobb vágya is teljesült kisbabát vár szerelmétől.

Ahogy a Life.hu is megírta, Tímár Brigitta már átadta a stafétabotot testvérének, aki szintén szépségkirálynői babérokra tört. Brigit most egészen más dolgok izgatják, hiszen 4 hónapos terhes és ez számára mindennél fontosabb.

Íme Timi babájáról az első felvétel Forrás: facebook/Tímár Brigitta

„Tervezett volt a terhességem, a párrommal már hónapokkal ezelőtt elterveztük , hogy gyermeket szeretnénk és abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Éppen a szüleimmel voltam Bécsben, amikor úgy éreztem vennem kell egy terhességi tesztet és ott ki is derült, hogy terhes vagyok. Amikor hazaértem leültettem a párom és közöltem vele a hírt. Életem legszebb pillanata volt, amit akkor kettesben átéltünk, percekig ölelkeztünk" - mesélte Brigi, aki hozzátette a kisbabától függetlenül már decemberre kitűzték az esküvőjüket.

„A leánykérés nagy meglepetés volt számomra. Egy szerdai napon elmentünk vacsorázni. A párom előre leszervezett mindent, a pincérek is tudták, mikor teszi a fel a nagy kérdést. Amikor a gyűrű előkerült nagyon meghatódtam és hirtelen azt sem tudtuk melyik ujjamra kell húzni. Erre a párom javasolta nézzek a hátam mögé és kérdezzem meg az akkor már ott álló családomtól. Megható és felemelő érzés volt, hogy ők is ott lehettek ennél a gyönyörű pillanatnál" – mesélte Brigi, akinek az orvosok azt mondták 80%- hogy kislánya lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.