10 év börtönt kapott a barátnője gyermekeivel fajtalankodó férfi

édesanya férfi büntetés lány molesztálás börtön kiskorú veszélyeztetése fiú gyermek Békéscsaba bántalmazás bíróság szexuális zaklatás fajtalankodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A békéscsabai férfi a nő kisebbik fiát és 11 éves lányát bántalmazta és zaklatta szexuálisan.

10 év börtönre ítélte a bíróság azt a békéscsabai férfit, aki 2010-ben barátnője gyermekeit zaklatta és molesztálta – írja a Hír24. A 36 éves vádlott 2010-ben ismerkedett össze az áldozatok édesanyjával, akinek kisebbik fiával fajtalankodott a gyermek bátyjának szeme láttára, akinek végül sikerült lehúznia a férfit öccséről.

Forrás: ANP/AFP/Roos Koole

Ugyanebben az évben a nő legnagyobb gyermekét, a 11 éves kislányát molesztálta egy telefonfülkében – ahová a gyermek menekült előle –, ekkor egy járókelő avatkozott közbe. A Szegedi Ítélőtábla szexuális erőszak, kiskorú veszélyeztetése és személyes szabadság megsértése bűntettében, jogerősen ítélte 10 évre a büntetlen előéletű férfit, aki legkorábban a börtönbüntetés letöltésének kétharmada után helyezhető feltételes szabadlábra.

"Megkért, hogy pusziljam meg a végét"

"Simogatni kezdte az arcom, aztán egyre lejjebb csúszott a keze. Nem emlékszem pontosan, hogy került a keze a szeméremajkaim közé. Azt tudom, hogy végig beszélt hozzám. Kérdezgetett. Hogy jó-e, amit csinál." A teljes történetet ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.