Szellő István aggódós édesapa

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
híradós árva Szellő István aggódás RTL Klub édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub híradósa gyermekei mögött áll mindenben, és az édesanya nélkül maradt ikergyermekeit is féltő gonddal veszi körül.

Ahogy a Life.hu is megírta , Szellő István, amikor ikergyermekei édesanyja elhunyt, megígérte, hogy gondoskodik majd a csöppségekről. A híradós a hot! magazinban mesélt arról, milyen négy gyermeket nevelni.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

„Nem tudom, jó szülő vagyok-e, de azt igen, hogy nagyon aggódós. Tudom, hogy a fiúkért nem szokás izgulni, de én erre is képes vagyok! Ha pedig arra gondolok, hogy a kislányom egy nap tinédzser lesz, rosszul leszek: a tapétát is lekaparom majd a falról idegességemben, ha Manna öt percet késik!" – mesélte István.

Nagy Ervin a fröccsöt választja a család helyett http://www.life.hu/csalad/20141120-nagy-ervin-szinesz-az-eloadasok-utan-nem-rohan-haza-csaladjahoz-hanem-froccsozik-a-kollegaival.html A színész bevallotta, egy-egy előadás után nem rohan haza a családjához, hanem fröccsözik egyet a kollégákkal. Család -- Lekésett egy cuki kisfiú örökbefogadásáról Vajna Tímea http://www.life.hu/csalad/20141120-vajna-timea-andy-vajna-felesege-szeretett-volna-orokbe-fogadni-egy-kisfiut-lalit-de-lekesett-rola.html Andy Vajna felesége egy fotózáson ismerkedett meg a cuki Lalival, akit azonnal haza akart vinni, azonban a kisfiú már elkelt, mások is lecsaptak rá. Család Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu Örökölte sportos szülei tehetségét Kucsera Gábor és Tápai Szabina kisfia http://www.life.hu/csalad/20141119-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-kisfia-bence-babauszasra-jar.html Kucsera Gábor világ- és Európa-bajnok kajakos és kézilabdázó felesége, Tápai Szabina cuki kisfia tavaly októberben született meg. Bence örökölte sportoló szülei tehetségét, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a babaúszás minden percét élvezi. Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.