anyaság csecsemő szülés Mádai Vivien RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A kezdeti időszak nagyon kemény volt" - így kezdte történetét az RTL Klub műsorvezetője, amikor kisfiáról kérdezték.

Mádai Vivien, aki szeptember közepén 19 órás vajúdás után hozta világra kisfiát, Zénót, fáradtnak, de boldognak írta le magát a Borsnak. A lapnak elmondta, hogy kezdetben Zénó sokat sírt, hasfájással küzdött, alig aludt.

Forrás: facebook/Mádai Vivien

"Most ott tartunk, hogy éjféltől reggel hétig alszik, így nekünk is könnyebbek az éjszakák" - mesélte a mindennapokról Vivien. "Zénó minden időmet lefoglalja, szinte sehova sem jutok el, és egyelőre a férjemmel sem tudunk elég időt kettesben tölteni" - állítja mûsorvezető.

Igazi bébibumm volt a 2014-es év:

Szerencsére rengeteg magyar sztárcsemete látta meg a napvilágot épen és egészségesen 2014-ben. A Life.hu összegyűjtötte azokat a kicsiket, akiket a szüleik nem rejtettek el a nyilvánosság elől. Nézd meg tündéri csecsemőgalériánkat, pufók csöppségekkel és mámorban úszó szülőkkel!
Mádai Vivien: „Zénó születése maga volt a vegytiszta szenvedés"http://www.life.hu/csalad/20141022-madai-vivien-musorvezeto-kinok-kinjat-allta-ki-szules-kozben-vajodas-alatt.htmlVivien könnyen viselte a terhességet és nagyon várta kisbabája érkezését, arra azonban nem számított, hogy a kínok kínját állja ki a vajúdás alatt és után.Család--Mádai Vivien egy hónappal a szülés után máris topformában vanhttp://www.life.hu/bulvar/20141010-madai-vivien-kiakadt-a-szulestol-de-maris-topformaban-van.htmlMádai Vivien, aki szeptember közepén adott életet első kisfiának, Zénónak, egy hónappal a szülés után pár órára kiszabadult a babaszobából. Remekül néz ki és csak úgy ragyog az anyaságtól, pedig bevallotta, hogy a szülést szörnyűnek tartotta.TV + Bulvár--Mádai Vivien megmutatta gyönyörű kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20141003-madai-vivien-musorvezeto-megmutatta-gyonyoru-kisfiat-zenot.htmlHarmónia és szeretet sugárzik Mádai Vivien családi fotójáról, amin végre cuki kisfiát, Zénót is megcsodálhatjuk.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.