Ördög Nóra: „A munka még inkább összehozta a családot"

Fotó: Nánási Pál -
TV2 Nánási Pál család Rising Star munka Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star műsorvezetőjének ugyan még csak négy hónapos a kisebbik gyermeke, Vencel, mégsem kell nélkülöznie édesanyját, amikor a TV2 stúdiójában próbál vagy élő adást vezet.

A TV2 új tehetségkutatójának, a Rising Starnak a stúdiójában Ördög Nóra családja is helyet kapott, így minden adott ahhoz, hogy a kis Vencel semmit ne érezzen abból, édesanyja milyen feszített munkatempóban dolgozik – írja a hot!

Fotó: Nánási Pál

„Bíztam benne, hogy minden rendben lesz. Akkor sem ijedtem meg, amikor riogattak, milyen nehéz lesz két kicsi gyerekkel, mert tudtam, hogy megoldjuk. Amikor Micire az apósom vigyáz, akkor Palkó eljön velem a TV2 stúdiójába. Anyukám pedig nem engedte, hogy mást is bevonjunk segítségnek, mert ő szeretne vigyázni az unokáira. A munka még inkább összehozta a családot" – mesélte Nóri a magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.