A neten rendelhetsz nagymamát! Itt a Nagyikölcsönző, az Y generáció bébiszittere

Forrás: Facebook/Nagyikölcsönző -
nagymama bébiszitter Facebook család kölcsönzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Nagyikölcsönző nevű oldalra bukkantunk nemrég a Facebookon. Utánajártunk, mit jelent pontosan ez a szolgáltatás, mire jó és kik veszik igénybe.

Nemrég indult el a Nagyikölcsönző nevű Facebook-oldal. Bár az elnevezés kapcsán elsőre akár azt is gondolhatná az ember, hogy olyan érzelmi funkciókat kell ellátnia a bérelt nagyinak, mint az együtt karácsonyozás, szerencsére itt nem arról van szó, hogy pénzért vásárolunk szeretetet. Az oldal leírása szerint a Nagyikölcsönző olyan családokon próbál segíteni, akik nem tudják megoldani többek között a főzést, mosást, gyerekmegőrzést.

Forrás: Facebook/Nagyikölcsönző

Ilyenkor csak ki kell tölteni egy adatlapot a személyes adataiddal, igényeiddel, és már házhoz is megy a segítség. De persze nemcsak kapni, hanem adni is öröm - így az idős hölgyek is tudják hirdetni magukat, megjelölve, hogy milyen munkára jelentkeznek.

Ez már nem a hagyományos bébiszitterkedés, ez már a kőkemény Y generációs valóság, amikor neten rendeled meg a nagymamát.

Mit gondolsz a Nagyikölcsönzőről?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.