A színek birodalmában – Káprázatos történet egy varázslatos helyszínen

színek fotós fotósorozat mese kislány fantázia álom gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai fotóművész, Adrien Broom olyan, 55 darab fotóból álló képsorozattal állt elő, amelynek megtekintése után soha többé nem leszünk ugyanazok az emberek – gyerekkorunk fantáziabirodalmának legmélyebb bugyraiba repít bennünket.
Fotó: Adrien Broom

A The Color Projectben a fotós valóságos díszletek között mutatta be egy kislány mesés történetét: az apró szépség egyik reggel egy olyan világban ébred fel, amelyből eltűntek a színek, és úgy dönt, hogy megkeresi azokat. Kalandos útján egyik színtől a másikig utazik, végül pedig megérkezik a szivárvány tövéhez, ahol az összes szín találkozik egymással.

/1412/Utazz20141225204114

Az egyes világokkal, azaz a tökéletesen berendezett szobákkal a szakemberek körülbelül egy-egy hónap alatt készültek el. Ezután következhetett az adott hangulat fotózása. Ha kíváncsi vagy, az egyes képek készületeit itt nézheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.