Ő lenne a kis Gosling Girl? Eva Mendes lepődött meg a legjobban kislánya láttán

Ryan Gosling Eva Mendes kislány Ellen DeGeneres
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, szeptember 12-én megszüetett Ryan Gosling és Eva Mendes kislánya, Esmeralda Amada.

A büszke és egyébként gyönyörű anyuka a minap Ellen DeGeneres műsorában járt, és mint az sejteni lehetett, nem vitt magával fényképet gyermekéről. Ezt persze Ellen is tudta, ezért úgy döntött, a híres szülők arcának összemontázsolásával, de megmutatja a világnak a csöppséget. Íme a sokkoló eredmény:

A sztárpár korábban sem titkolta, hogy amíg lehet, védik Esmeralda magánéletét a nyilvánosságtól. Ahogy a terhesség hírét, úgy az első babafotót is addig fogják visszatartani, ameddig csak lehet.

Eva Mendes:

Akár tetszik, akár nem, a magánélet tiszteletben tartása nagyon nehéz lesz Esmeraldának. Szerintem ez igazságtalan, de akkor is így van. Így Ryan és én már korán elhatároztuk, hogy addig őrizzük a privát szféráját, ameddig csak lehet. A terhességem volt az első ilyen lehetőség számára" – árulta el Eva a The Violet Files magazinnak, aki kislányának, Esmeralda Amadának különleges nevéről is beszélt: „Mindketten szeretjük Victor Hugo Notre Dame-i toronyőr című regény karakterének nevét, Esmeraldáét, mert szerintünk egyszerűen gyönyörű. Az utóneve Amada, ahogyan a nagymamámat is hívták, és amely spanyolul azt jelenti: kedves.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.