híresség baba bébi szülés család sztár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei évben a szokásosnál több sztár döntött úgy, hogy családot alapít. Sok híres sportoló, modell, színész, énekes anyuka és apuka büszkélkedhet gyönyörű babákkal. Összegyűjtöttük 2014 legismertebb bébijeit. 

Mila Kunis és Ashton Kutcher kislánya, Wyatt Isabelle - született: szeptember 30-án

Mikor az Azok a hetvenes évek show-ban játszott együtt Mila Kunis és Ashton Kutcher, még nem is sejtették, hogy néhány évvel később megszületik közös gyermekük, Wyatt Isabelle Kutcher. Mila és Ashton ezzel a gyönyörű kislánnyal ünneplik majd az újévet.

Forrás: Twitter/AKplusMK

Kelly Rowland és Tim Witherspoon kisfia, Titan Jewell - született: május 6-án

Az énekesnő első gyermeke az egészen különlegesnek hangzó Titan Jewell Witherspoon nevet kapta. Kelly és párja ahelyett, hogy a mostanság divatos közösségi oldalakon jelentette volna be a nagy hírt, inkább hagyományos, postai úton büszkélkedtek ismerőseiknek a kis Titan megszületésével.

Forrás: Instagram/Kelly Rowland

Robbie Williams és Ayda Field kisfia, Charlton Valentine - született: október 27-én

Robbie Williams kétszeres apuka lett. Ayda Fielddel második babájuk születése közben videókban mutatta be Twitteren rajongóinak, mennyire várja, hogy láthassa kisfiát. Bár ezen a klipen úgy tűnik, Ayda annyira nem díjazta Robbie lelkes táncát.

Scarlett Johansson és Romain Dauriac kislánya, Rose - született: szeptember 4-én

A többszörösen is világ legszebb nőjének választott Scarlett Johansson anyukaként is ugyanolyan gyönyörű, mint eddig. "Scarlett és vőlegénye, Romain Dauriac nagyon boldog, hogy megszületett Rose" - nyilatkozta a színésznő szóvivője.

Forrás: Instagram/Scarlett Johansson

Christina Aguilera és Matt Rutler kislánya, Summer Rain - született: augusztus 16-án

Augusztusban született császármetszéssel Christina Aguilera kislánya, Summer Rain Rutler. Bár az apukájuk más, az énekesnő hatéves fia nagyon örült féltestvérének.

Forrás: Twitter/ Christina Aguilera

Rebecca Ferguson és titokzatos párjának kislánya, Arabella - született: október 26-án

A brit X-Factor győztese harmadik babáját hozta világra, aki az Arabella nevet kapta.

Forrás: Instagram/Rebecca Ferguson

Doutzen Kroes és Sunnery James kislánya, Myllena Mae - született: július 30-án

Egészen hihetetlen, de Doutzen Kroes már két gyermekkel büszkélkedhet. A bomba testű Victoria's Secret-angyal júliusban adott életet második kislányának, Myllena Mae-nek.

Forrás: Instagram/doutzen

Megan Fox és Brian Austin Green kisfia, Bodhi - született: február 12-én

Nagyjából tíz évvel Megan és férje, Brian Austin Green első randija után érkezett meg második babájuk, Bodhi Ransom Green. Nem nagy a korkülönbség közte és öccse között, mindössze 17 hónap.

Forrás: Instagram/Megan Fox

Kelly Clarkson és Brandon Blackstock kislánya, River Rose - született: június 12-én

Az énekesnő Twitteren jelentette be, hogy River Rose Blackstock júniusban megérkezett. Kelly és férje, Brandon azóta is a fellegekben járnak.

Forrás: Instagram/Kelly Clarkson

Ginnifer Goodwin és Josh Dallas kisfia, Oliver - született: május 29-én

Megvan az első Egyszer volt, hol nem volt baba! A népszerű sorozat tökéletes párjának kisfia az Oliver Finlay Dallas nevet kapta. "Egyszerűen teljesen szerelmesek vagyunk, ő a kedvenc személyünk a világon" - mondta viccesen Ginnifer.

Forrás: Northfoto

Ciara és Future kisfia, Future - született: május 19-én

Az énekesnő vőlegénye, Future után nevezte el közös babájukat. Instagramon a kisfia pici kezéről készült fotót osztotta meg bejelentésképp, hogy júniusban anyuka lett.

Forrás: Instagram/Ciara

Gwen Stefani és Gavin Rossdale kisfia, Apollo - született: február 28-án

A No Doubt énekesnője és férje, Gavin Rossdale igazán népes családot alapított. A nyolc- és hatéves Kingston és Zuma mellé megérkezett Apollo is.

Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.