Mila Kunis szerint a szoptatás a legjobb edzés

Forrás: The Late Late Show With Craig Ferguson -
Ashton Kutcher anyaság Craig Ferguson Mila Kunis szoptatás Wyatt Isabelle Kutcher showműsor edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anyává lett színésznő Craig Ferguson showműsorában vendégeskedett, ahol az anyaság mellett karcsúságát is firtatta a műsorvezető.

Mila Kunis köszöni, de nagyon jól van. Az újdonsült anyuka, aki 2 hónapja adott életet Ashton Kutcherrel közös gyermekének, Wyatt Isabelle-nek, Craig Ferguson esti műsorának vendégeként beszélt arról, hogyan sikerült újra formába lendülnie.

Forrás: The Late Late Show With Craig Ferguson

8 kritikus pont a szoptatással kapcsolatban

Akad néhány olyan probléma a szoptatás környékén, amiről hallgat a környezet, a kismama meg nem kérdez. Leginkább azért, mert nem ildomos előre „leírni” a szoptatást, a nehézségekkel kapcsolatos félelmek nem népszerűek, így a gyerekágyas anyuka, akinek egyik óráról a másikra kell szembenéznie a feladatokkal, olykor nem képes megfelelni az elvárásoknak. Máskor úgy érezheti, a környezet nem is tartja jó anyának, ha nem tud szoptatni. Éppen ezért szeretnénk leszögezni: akár tudja-akarja anyatejjel táplálni gyermekét, akár nem, ez semmilyen formában nem minősíthet senkit, mint édesanyát. Cikkünket a témában ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.