Hargitai Bea babát vár

baba gyermekáldás Hargitai Bea playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hargitai Bea szeptember 29-én mondta ki a  boldogító igent szerelmének, David Stogelnek, a TV2 egykori ügyvezető igazgatójának a romantikus görög szigeten, Mykonoson.

Ahogy a Life.hu megírta, romantikus helyszínen, ment férjhez Hargitai Bea, és most pedig nagyon úgy tűnik, máris itt a gyermekáldás. A csinos exmodell férje két lányával és kutyájukkal posztol az alábbi fotón, ami felfedte gömbölyödő pocakját. Nagyon is elképzelhető, hogy Bea már az esküvőjén várandós volt, vagy legalábbis az idő tájt derülhetett ki az örömhír. Gratulálunk!

Forrás: Hargitay Bea/Facebook

Egyre cukibb a kis György herceghttp://www.life.hu/csalad/20141214-a-kensington-palota-uj-fotokat-mutatott-katalin-es-vilmos-fiarol-gyorgy-hercegrol.htmlEgyenesen zabálnivaló Katalin hercegnő és Vilmos herceg pici Gyurikája. A Kensington palota most új fotókkal örvendeztette meg a rajongókat, a sorozatot pedig majd karácsonyi címlapokon látjuk viszont. CsaládOrigoDecember 11-e az év legtermékenyebb napjahttp://www.life.hu/csalad/20141211-december-11-az-ev-legtermekenyebb-napja.htmlDecember 11-e az év legtermékenyebb napja az amerikai kutatások szerint: a legtöbb gyerek ugyanis szeptember 16-án születik. Család--Édesapa lesz Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/csalad/20141211-edesapa-lesz-szebeni-istvan-majusra-varjak-kozos-gyerekuket.htmlA műsorvezető és felesége májusra várja első közös gyermekét, a baba nemét egyelőre nem lehet tudni.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.