Jennifer Aniston levetkőzött és elárulta, miért nincs még gyereke

Forrás: Allure magazin -
Allure szülés Justin Theroux vetkőzés félmeztelen gyerekvállalás magazin vőlegény Jennifer Aniston gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félmeztelenül pózol az Allure magazin januári számában a színésznő, akinek fáj, hogy az emberek túl önzőnek és karrieristának gondolják őt ahhoz, hogy gyereke legyen.

A 2015-ös januári Allure magazin egy az egyben Jennifer Anistonról fog szól, aki nem csupán a meztelenkedést vállalta be érte, hanem az emberek fejében is rendet rakott a gyerek-kérdésben.

Forrás: Allure magazine

A Jóbarátok színésznőjéről, aki a képen fodrászát, Chris McMillant ölelgeti olyan kedvesen, szinte minden hónapban felröppen a pletyka, miszerint gyereket vár vőlegényétől, Justin Therouxtól. Jennifernek pedig már elege van.

Forrás: Allure magazin

Jennifer egyszer sem mondta a magazinnak adott interjúban, hogy nem szeretne babát, vőlegényéről, Justin Therouxról viszont annál többet beszélt: gondoskodónak, hűségesnek és ragaszkodónak nevezte párját. Cuki!

Durván megszívatott egy riportert Jennifer Aniston http://www.life.hu/news/20141127-jennifer-aniston-durvan-megszivatta-a-bbc-ujsagirojat-kollegaja-keresere.html A BBC újságírójának rémálma kezdett megvalósulni, amikor a világsztár egyre szűkszavúbban és egyre utálatosabban válaszol kérdéseire. Mint kiderült, Jent csak a riporter egyik kollégája kérte meg minderre. News Origo Kiderült, miért hízott meg Jennifer Aniston http://www.life.hu/ez-zsir/20141121-jennifer-aniston-elarulta-miert-hizott-meg.html Egy egész világ várja lélegzetvisszafojtva a hírt, hogy a Jóbarátok színésznője bejelentse: gyermeket vár. Bár az utóbbi időben róla készült fotók szerint eléggé kikerekedett, mint kiderült, ennek egészen más oka van. Ez Zsír! -- Jennifer Aniston kivirult - a jegygyűrű vagy a pluszkilók az oka? http://www.life.hu/ez-zsir/20141109-jennifer-aniston-jeggyurujevel-jelent-meg-kicsit-kikerekedett.html Régen láttuk Jennifer Anistont a vörös szőnyegen! A hétvégén azonban megmutatta, hogy néhány pluszkiló ide vagy oda, remekül érzi magát menyasszonyként, a vőlegénye oldalán. Ez Zsír! --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.