Mindenórás kismama Sebestyén Balázs felesége

Fotó: Hajdú D. András - Origo -
családbővítés szülés Morning Show RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs a Morning Show-ban tett említést aról, hogy kedvese szinte bármelyik pillanatban életet adhat második gyermeküknek.

"Hamarosan megszületik a gyermekünk" - felelte Balázs a kérdésre, amikor egy hallgató a kisfiuk érkezéséről kérdezgette.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

A műsorvezető azt is hozzátette, hogy a pici még karácsony előtt megérkezik a családba. Balázs tehát minden bizonnyal nagyon boldog, hogy családjuk hamarosan négytagúra bővül, ráadásul már az ünnepeket is együtt tölthetik.

Az élő adás varázsa:

Akármennyire is rutinosak, bármennyi műsort is vezettek már, néha ők is hibáznak. A Life.hu korábban csokorba szedte a vérprofi Sebestyén Balázs és Tilla bakiait az élő adásokban. A cikket itt érheted el.
Jennifer Aniston levetkőzött és elárulta, miért nincs még gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20141216-jennifer-aniston-elarulta-miert-nincs-meg-gyereke.htmlFélmeztelenül pózol az Allure magazin januári számában a színésznő, akinek fáj, hogy az emberek túl önzőnek és karrieristának gondolják őt ahhoz, hogy gyereke legyen.CsaládOrigoBorbély Richárd szülei elváltak, de a karácsonyt együtt ünneplikhttp://www.life.hu/csalad/20141204-borbely-richard-az-rtl-klub-x-faktor-enekese-kibovult-csaladjaval-tolti-a-karacsonyi-unnepeket.htmlAz idei X-Faktor énekesének az év egyik legfontosabb napja a Szenteste, mert ilyenkor tud a családjával meghitt szeretetben együtt ünnepelni.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huFelnyitott koponyák, látható agytekervények – Most beleshetsz egy elhagyatott agykutató laborbahttp://www.life.hu/csalad/20141202-elhagyatott-szovjet-agykutato-kozpont.htmlEgyesek számára nincs is izgalmasabb, mint behatolni egy olyan helyre, ahol hosszú évek óta senki nem járt, és lencsevégre kapni a múlt rég elfeledett pillanatait. Így tett Alex Klocskov is egy hátborzongató szovjet agykutató központban. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.