Shiloh Jolie-Pitt hasonlóság lány anya Unbroken Angelina Jolie premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta a 8 éves Shiloh Jolie-Pitt felbukkant az Unbroken premierjén, mindenki róla és édesanyjáról beszél: kísértetiesen hasonlítanak egymásra!

Nem túl sokszor látni hivatalos eseményeken Angelina Jolie és Brad Pitt lányát, Shiloh-t, a kislány azonban nemrég tiszteletét tette édesanyja rendezte filmje, az Unbroken kaliforniai premierjén.

Forrás: AFP

Ahogyan az lenni szokott, a gyerekek gyorsan nőnek, az immár 8 éves kislány pedig egyre jobban hasonlít gyönyörű édesanyjára: ugyanazok a szemek, ugyanazok az ajkak, de a szemtanúk szerint még a gesztusaik is hasonlóak. Kár, hogy a bárányhimlője miatt otthon maradt Angelina nem tudott ott lenni az eseményen: egymás mellett állva valószínűleg még jobban kijönnek a hasonlóságok.

Szerinted is tiszta anyja Shiloh Jolie-Pitt?

Angelina Jolie elé hányt a rocker izgalmábanhttp://www.life.hu/news/20141204-angelina-jolie-ele-hanyt-miyavi-japan-rockzenesz-izgalmaban.htmlEgy igazi világsztárral találkozni minden földi halandónak hatalmas élményt jelent – még akkor is, ha az illető éppen szakmabeli.News--Csúnyán beszóltak Angelina Jolie-nak - Tehetségtelen, elkényeztetett kölyöknek neveztékhttp://www.life.hu/news/20141212-angelina-jolie-t-elkenyeztetett-tehetsegtelen-kolyoknek-nevezte-a-sony-filmstudiojanak-tarselnoke.htmlNyilvánosságra kerültek a Sony stúdiójának magánlevelezései. Mint kiderült, Amy Pascal, a cég társelnöke nincs jó véleménnyel a színész-rendező Mrs. Pittről.News--Vége? Csúnyán összebalhézott Brad Pitt és Angelina Joliehttp://www.life.hu/intim/20141126-brad-pitt-es-angelina-jolie-csunyan-osszealheztak-ausztraliaban.htmlMég csak három hónapja, hogy Brangelináék párosa tíz év együttlét után kimondta a boldogító igent, most azonban úgy tűnik, boldogtalanabbak, mint valaha.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.