Örömhír! Babát vár Ashlee Simpson

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Evan Ross esküvő terhesség Ashlee Simpson babavárás gyermek Diana Ross
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár hivatalos: az énekesnő és férje, Evan Ross első gyermeküket várják.

Nem sokat várt az esküvő után Ashlee Simpson és Evan Ross. A sztárpár, akik idén augusztusban mondták ki egymásnak a boldogító igent, a US Weekly hivatalos forrásai szerint első gyermeküket várják.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Babavárás csinosan - így csinálják a sztárok

A Life.hu ezúttal a két legstílusosabbnak kikiáltott kismama, Blake Lively és Katalin hercegnő öltözködését vette górcső alá - cikkünket ide kattintva olvashatod.
Levágatta a haját a plasztikagyanús Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/trend/20141027-jessica-simpson-levagatta-a-hajat-es-valoszinuleg-ajakplasztikaja-is-volt.htmlÚj haj, új ajkak? Az énekes-színésznő rövidre vágatott frizuráját tette közzé képmegosztó oldalán – ám a rajongóknak más is feltűnt.Trend--Gyönyörű anya-lánya fotót osztott meg Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/csalad/20140916-jessica-simpson-es-kislanya-maxwell-talpig-hofeher-koszoruslany-ruhaban-setalnak-kez-a-kezben.htmlJessica Simpson és kislánya, Maxwell fehér ruhában sétálnak egymás kezét fogva – annyira szépek!CsaládOrigoBabavárás alatt csinosan? Nem lehetetlen! Stílusleckék Blake Lively-tól és Katalintólhttp://www.life.hu/trend/20141216-blake-lively-szineszno-es-katalin-hercegno-babat-varnak-kozben-nagyon-csinosak.htmlRengeteg csinos hírességet ismerünk, ám a babavárás alatt sokan még közülük is elhagyják magukat. Blake Lively színésznő és Katalin hercegnő alapvetően is jól öltöznek, ám a terhességük alatt mindketten extrán kitesznek magukért. Fittek, csinosak, látszik, hogy tényleg jól élik meg az áldott állapotot, és nem felejtenek el nőnek lenni. Tanulj tőlük!TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.