Sebestyén Balázs: "Fogom-e tudni úgy szeretni, mint az első gyereket?"

Forrás: RTL Klub -
Születés kisfiú apaság Morning Show Class FM Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra munkába állt Sebestyén Balázs. Az immáron kétgyerekes édesapa csütörtökön a Morning Show élő adásában maga jelentette be az örömhírt. 

Ahogy megírtuk, csütörtökön reggel 6 óra 30 perckor megszületett Sebestyén Balázs második kisfia, akinek a nevét még mindig nem árulták el.

"Döbbenetes volt. Ott ültem a szülőszobában egy csomó félelemmel, hogy fogom-e tudni úgy szeretni, mint az első gyereket. De amikor megláttam, minden kétségem elszállt. Zabálnivaló kis tündér. Már egy órát nálam volt, egyet pedig az anyukájával. Szopizott, azóta pedig alszik" - mesélte Balázs a Borsnak.

Forrás: RTL Klub

A műsorvezető elmondta, Viki és a baba 2-3 nap múlva hagyhatja el a kórházat, a szentestét már négyen otthon tölthetik. "Mindennel előre elkészültünk, hiszen Beni miatt ugyanúgy kell karácsonyfát állítani. A fenyőt is megvettük már. Egy kisbabának az a dolga, hogy sírjon, nem bánom, ha fáradt leszek" – tette hozzá a műsorvezető, aki péntek reggel már ismét munkába állt.

Megszületett Sebestyén Balázsék második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20141218-sebestyen-balazs-masodik-gyermeke-mar-uton-van-hamarosan-megszuletik.htmlCsütörtök kora hajnalban indult meg a szülés. A hírek szerint a baba és az édesanya is jól vannak.Család--Mindenórás kismama Sebestyén Balázs feleségehttp://www.life.hu/csalad/20141217-sebestyen-balazs-felesege-barmelyik-pillanatban-eletet-adhat-masodik-gyermekuknek.htmlSebestyén Balázs a Morning Show-ban tett említést aról, hogy kedvese szinte bármelyik pillanatban életet adhat második gyermeküknek.CsaládFotó: Hajdú D. András - OrigoFizethet a Class FM: ítélet született Sebestyén Balázsék ügyébenhttp://www.life.hu/bulvar/20141127-a-class-fm-500-ezer-forintos-penzbuntetest-kapott-az-nmhh-tol-a-golyatabori-eroszakon-valo.htmlMegvan az ítélet: 500 ezer forintos pénzbüntetést kapott a Class Fm az emberi jogok megsértése miatt, amikor a gólyatábori erőszakon viccelődtek a reggeli adásban.TV + BulvárFotó: Hajdú D. András - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.