Ettől elolvadsz: Alicia Keys és Bono szupercuki fotója

Forrás: Facebook -
Bono U2 Alicia Keys
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alicia Keys hamarosan megszül, addig is kapott egy puszit a U2 frontemberétől a pocakjára. Hát nem édes? 

Bono térdre ereszkedett, és úgy puszilta meg Alicia hasát. Az énekesnő pedig természetesen megmutatta a képet a közösségi oldalán is. Jól tette, mi is elolvadtunk!

Forrás: Facebook

Alicia a fotó alatti kommentjéről az is kiderül, előfordulhat, hogy karácsonyi kisbabája lesz, még akkor is, ha december 31-re van kiírva....Mi szurkolunk neki!

Charlene és Albert herceg ajándéka: Végre megmutatták a monacói ikrekethttp://www.life.hu/csalad/20141223-charlene-hercegno-es-albert-herceg-bemutattak-a-monacoi-ikreket.htmlDecember 10-én születtek meg Charlene hercegnő és Albert herceg ikrei, most pedig végre meg is csodálhatjuk őket. Család--2014 leghíresebb babáihttp://www.life.hu/csalad/20141209-2014-kulfoldi-sztarbabai.htmlAz idei évben a szokásosnál több sztár döntött úgy, hogy családot alapít. Sok híres sportoló, modell, színész, énekes anyuka és apuka büszkélkedhet gyönyörű babákkal. Összegyűjtöttük 2014 legismertebb bébijeit. Család--Kórházpedagógia - Híd a betegség és a mindennapi lét közötthttp://www.life.hu/csalad/20141223-tothne-almassyi-monika-korhazpedagogus-mesel-munkajarol-a-rakos-beteg-gyerekek-korhazi.htmlA Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai részlegén, az onkohematológiai osztályon jártunk, ahol egy szívmelengető karácsonyi ünnepség kellős közepébe csöppentünk és megismerhettük az ország egyik elhivatott kórházpedagógusát is. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.