Egészséges kisfiú született karácsony másnapján egy metrókocsiban

Forrás: SEPTA MediaRelations -
karácsony kisfiú Philadelphia szülés metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi karácsonyi csoda történt a napokban Philadelphiában. Egy kismamának a metrón folyt el a magzatvize, szülését pedig a közlekedési vállalat metrórendőrsége vezette le. A kisfiú egészséges, ő is, és a mamája is jól vannak.

Karácsony másnapján a philadelphiai közlekedési vállalat metrórendőrségét riasztották, amikor elfolyt egy nő magzatvize az egyik szerelvényen - írja a Daily Mail.

Forrás: SEPTA MediaRelations

Lapinformációk szerint a két rendőr, Daniel Caban és Darrell James már látták a baba fejét, amikor felszálltak a metróra, de szerencsére gyorsan és komplikációk nélkül lezajlott a szülés, és nem lett baj abból, hogy nem volt a közelben orvos. Csak az okozott gondot, hogy az ázsia pár alig beszélt angolul, így mind az apukával, mind pedig a vajúdó anyukával nehezen tudtak kommunikálni.

Az egyik segítő később az nyilatkozta, hogy félt és azért imádkozott, hogy időben érjenek ki a mentők. A philadelphiai közlekedési vállalat elnöke pedig "csodálatos karácsonyi ajándéknak" nevezte a babát a Twitteren, és egy képet is mellékelt arról, ahogyan egyik munkatársa a karjában tartja az apa ingébe bugyolált újszülöttet.

Nála cukibb sztárcsemetét keresve sem találnánk mára! Fergie kisfiával kíván boldog karácsonythttp://www.life.hu/csalad/20141226-fergie-enekesno-es-josh-duhamel-szinesz-fia-axl-egy-karacsonyi-kepeslapon.htmlOlyan édes, hogy hihetetlen! Fergie és Josh Duhamel kisfiuk, Axl fotójával kívántak boldog karácsonyt a világnak.Család--Bababumm 2014 - Sok hazai sztárbabának örülhettünk idén ishttp://www.life.hu/csalad/20141209-2014-magyar-sztarbabai.htmlNem csak a külföldi hírességekhez látogatott el idén sokszor a gólya, hazai sztárjaink közül is voltak, akik boldog szülőkké váltak. Íme, 2014 hazai sztárbabái!Család--Ettől elolvadsz: Alicia Keys és Bono szupercuki fotójahttp://www.life.hu/csalad/20141225-alicia-keys-es-bono-szupercuki-kismamafotoja.htmlAlicia Keys hamarosan megszül, addig is kapott egy puszit a U2 frontemberétől a pocakjára. Hát nem édes? CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.