Egyszeri és megismételhetetlen fotók készültek Ördög Nóri gyerekeiről

Forrás: Nánási Pál -
Nánási Pál analóg fényképezés Nánási Vencel Ördög Nóra digitális fotó szkenner Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friss képeket tett közzé honlapján Nánási Pál fotós, Ördög Nóra férje két gyermekükről, Miciről és Vencelről. Érdekességük, hogy hagyományos, analóg technikával készültek.

Nemrég sosem látott, bensőséges fotón pózolt Ördög Nóra és kisfia, Vencel.
Kattints IDE a részletekért!

Újabb naprakész felvételen csodálhatjuk meg Ördög Nóri és Nánási Pali gyermekeit. Fotós apukájuk különleges képeket készített a több mint négy hónapos Vencelről és a másfél éves Miciről.

Forrás: Nánási Pál

„A képeket Fuji Instax (azaz analóg – a szerk.) kamerával lőttem. Imádom, hogy csak 1-1 van belőle. (Évek óta nem scaneltem.) Az év két utolsó képe a stúdióban. Természetesen már keretben, és a falon" – írta a bájos felvételek mellé Nánási Pál.

A különleges, szkennelt fotókat IDE kattintva tudod megnézni a gyerkőcökről.

Ördög Nóri mamuszban vezetett műsorthttp://www.life.hu/bulvar/20141222-a-december-21ei-adas-osszefoglaloja-vigaszagrol-palmira-jutott-be.htmlA nézők a tv2 tehetségkutatójába vigaszágon visszakerült Palmirának örülhettek, Majka pedig annak, hogy Ördög Nóri ezúttal nem magasodott fölé a műsorban.TV + Bulvár--Ördög Nóri bevállalta: smink nélkül jelentkezik be a Rising Starbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141212-ordog-nora-smink-nelkul-lep-szinpadra-vasarnap-a-rising-starban-es-majkaval-nagy-bejelentesre.htmlÖrdög Nóra vállalta, hogy smink nélkül áll kamera elé a Rising Starban. Majka szerint azonban Nóri így is szép....TV + Bulvár--Már rég nem ő vezeti, mégis Ördög Nóra a kedvenc x-faktoros műsorvezetőhttp://www.life.hu/bulvar/20141201-ordog-nora-a-kedvenc-x-faktoros-musorvezeto-a-life-hu-szavazasa-szerint.htmlLezajlott a magyarországi X-Faktor 100. jubileumi adása. Ennek kapcsán szavazást indítottunk, hogy megtudjuk, neked ki (volt) a kedvenc műsorvezetőd a show-ban!TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.