Íme Shakira újévi videója: Szexi pasival, édes kisfiúval és gömbölyödő pocakkal

terhesség Shakira család gyermekáldás Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korában a Life.hu megírta, Shakira auguszban jelentette be, hogy második gyermekével várandós. A szépséges énekesnő most pedig egy cuki videót is megosztott családjáról, és gömbölyödő pocakjáról.

Shakira viccesen extrém sporttal búcsúztatta az óévet, és ezzel a kedves kis családi filmmel köszöntötte követőit 2015-ben. Lássuk hát, hogyan mulat a boldog kismama a párjával, Gerard Piquével és kisfiúkkal, Milannal, aki január végén lesz kétéves!

A legcsodásabb karácsonyi meglepetés:

Nem Shakira az egyetlen, aki 2015-re várja második gyermekét. Hilaria, Alec Baldwin jógakirálynő kedvese is várandós. Ezt pedig az Instagram oldalán tette közzé, nem is akárhogyan. Nézd meg a leleplező családi fotót! Nagyon cuki.
Féltékeny vagy? Bizalmatlan? Ellenőrizd a lakásodat, mert ott van a hibahttp://www.life.hu/csalad/20141230-a-feng-shui-szerint-feltekenyseget-okozo-dolgok-a-lakasban.htmlBizalmatlan vagy a pároddal szemben, pedig nem adott okot rá? Könnyen lehet, hogy a lakásodban uralkodó negatív energiák válthatják ki ezt az érzést.CsaládThinkstockMakón született meg az év első magyarországi babájahttp://www.life.hu/csalad/20150101-anna-lehet-az-ujev-elso-magyarorszagi-kisbabaja.htmlRácz Péter Rikárdó császármetszéssel jött a világra a család harmadik gyermekeként éjfél után egy perccel. Őt egy budapesti kisfiú, Gábor követte nulla óra ötkor. Harmadikként pedig Anna jött a világra, szintén a fővárosban, hajnali 1 óra 28-kor. CsaládKim Kardashian új otthona egy dollármilliós megagiga luxuskastély leszhttp://www.life.hu/csalad/20141231-kim-kardashian-es-kanye-west-uj-otthona-egy-dollarmillios-luxuskastely-lesz.htmlRózsakert, mozi és szőlőültetvény - csak néhány finomság Kim Kardashian és Kanye West új otthonából, ahová hamarosan beköltözik a sztárpár.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.