Második gyermekét várja Jennifer Love Hewitt

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen -
Brian Hallisay esküvő terhesség házasság kisbaba titok pilates Jennifer Love Hewitt kar jóga edzés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb taggal bővül Jennifer Love Hewitt színésznő családja, akinek sajtósa erősítette meg az örömhírt.

Nem sokat várt Jennifer Love Hewitt és férje, Brian Hallisay a második kisbabáig: a Szellemekkel suttogó sztárja sajtószóvivőjén keresztül erősítette meg, miszerint ismét gyermeket vár.

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

A házaspárnak, akik tavaly házasodtak össze titokban, már van egy 1 éves kislánya, Autumn James. Jennifer már az első terhességét is jól viselte, akkor jógával, pilatesszel és karerősítő edzéssel gyúrt, hogy majd elbírja a picit.

Befestette és levágatta a haját Jennifer Love Hewitthttp://www.life.hu/trend/20140623-befestette-es-levagatta-a-hajat-jennifer-love-hewitt.htmlA világ egy legszexisebb nője, akinek a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című tinihorrorban leginkább a melleit csodálhatta meg a legtöbb kamasz, hatalmas változáson ment át.Trend--365 szó egy év alatt – Elkészült 2014 legtökéletesebb üzenetehttp://www.life.hu/news/20150107-365-szo-egy-ev-alatt-elkeszult-2014-legtokeletesebb-uzenete.htmlBen Schmidt minden egyes nap felmondott egy kifejezést, amely december 31-re kész üzenetté komponálódott. Íme, a videó, amelyről most mindenki beszél.News--Jennifer Love Hewitt a legnyugodtabb kismamahttp://www.life.hu/csalad/20130716-jennifer-love-hewitt-szineszno-vegre-megmutatta-gombolyodo-pocakjat.htmlA színésznő végre megmutatta terhes pocakját. Állítólag a baba nemét még nem tudni.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.