Szexrabszolgaként, a gardróbba zárva tartották szülei a kislányt

szexrabszolga Törd meg a csendet! bántalmazás kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lauren Kavanaught éheztette, kínozta és megerőszakolta esténként anyja és mostohaapja. A félelemben tartott kislány öt éven át volt bezárva egy gardróbba.

A saját szülei használták szexrabszolgának Laurent, hogy kielégítsék beteges vágyaikat. A lány gyerekkorát - hároméves korától - egy aprócska gardróbban töltötte, elzárva a testvéreitől és az egész világtól. Amikor nyolcévesen kikerült a szekrényből 11,6 kilogramm volt a súlya, annyi, mint egy átlagos kétévesnek.

A kegyetlen pedofilok Laurent „kis titkunknak” szólították, egyedül azért hozták ki a szekrényből, hogy megerőszakolják vagy hogy kínozzák, de lebuktak a szomszéd előtt, aki értesítette a rendőrséget. A lány később több orvosi beavatkozáson esett át.

Lauren most 21 éves tanuló. A Mirrornak beszélt az őt ért traumákról, így segítve más, szexuális zaklatást átélőket. "Egy nap anyám nem bírta tovább a zokogásomat. Megragadta a karomat és azt mondta: menj be a szekrénybe. Teljesen össze voltam zavarodva, órákig a ruhák és pólók alatt voltam. Nem volt sem víz, sem étel, csak sötétség” - mesélte.

"Countryzenét tettek be, hogy ezzel rejtsék el a sikolyaimat. Órákkal az eset után visszatuszkoltak a szekrénybe, összezavarva és kétségbeesve. Onnantól kezdve az volt az otthonom. Nem tudtam semmit sem csinálni a sötétségben. Ott aludtam és azt kellett fürdőszobának használnom. A szőnyeg tiszta vizelet volt, ott feküdtem a vékony nedves takaró alatt” - emlékezett vissza Lauren.

Kínozták és cigarettákat nyomtak el rajta. Amíg végtelennek tűnő napjait töltötte szenvedésben és félelemben, hallotta bátyjait és nővéreit nevetni és játszani odakint, akiket nem bántottak.

“Gyenge voltam az éhségtől és meg voltam kötözve, szóval nem tudtam harcolni ellene. Csak a kínzás idejére engedtek el. Egy nap anyám bekergetett a fürdőbe és a víz alá nyomta a fejemet ” - mondta el.

Miután 2001-ben megmentették Laurent, Sabrina és Bill Kavanaugh örökbe fogadta, de a korai trauma hosszú távú hatással volt rá, pl. elrejtette az ételt későbbre, mert félt, hogy el fog tűnni. Nem tudta, hogy játsszon a játékokkal. Egy sokkal fiatalabb gyerek mentális szintjén volt és megpróbált a gardróbban aludni minden éjszaka. „Amikor először láttam füvet, nyolcéves voltam és azt gondoltam, hogy megharapja a lábamat. Amikor fürödnöm kellett üvöltöttem, hogy ne fojts bele!” - mesélt a trauma következményeiről.

Lauren iskolába ment és teljesítette a vizsgáit. Most másokat támogat, akiket szintén szexuálisan zaklattak. „Pszichológiát kezdtem tanulni a főiskolán. Azt tervezem, hogy a következő évben egyetemre megyek. Az az álmom, hogy képzett tanácsadó legyek. Segíteni szeretnék az olyan áldozatoknak, mint amilyen én is vagyok, hogy túljussanak ezen és erősekké váljanak. Jártam az ő cipőjükben és átjöttem a másik oldalra” - mesélte.

Anyja, Barbara Atkinson és mostohaapja, Kenny Atkinson életfogytiglani börtönbüntetést kapott 2002-ben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.