Liv Tyler nagyon terhesen mutatja meg magát egy szál fehérneműben

Forrás: Instagram/Liv Tyler -
modell terhesség Gyűrűk ura terhespocak Liv Tyler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A második babájával várandós Liv Tyler megmutatta hatalmas pocakját Instagram-oldalán. Nem is akárhogy!

Szeptemberben tudtuk meg, hogy jön a második baba a Gyűrűk ura sztárjánál. Novemberben már eldicsekedett növekvő pocakjával, most pedig nem is akárhogy villantott közösségi oldalán.

Forrás: Instagram/Liv Tyler

A színésznőről barátnője, Jemima Kirk állt neki portrét festeni. "Nagyon mókás, ha lefest egy barátod!" - írta közös fotójuk alá az Instagramra.

Liv egyébként saját bevallása szerint imádja, hogy tele van "anyahormonokkal". Szerinte így 10 éves fiának, Milónak is sokkal jobb anyukája tud lenni. Egyébként barátnője, Jemima szintén két gyerek édesanyja, és ő is rocksztár apukával büszkélkedhet.

Terhesen is lehetsz csinos - így csináld! Szuper tippjeinkért kattints IDE!

Így tudhatod előre, hogy fiad vagy lányod születik-e?http://www.life.hu/csalad/20150105-elore-tudhatod-hogy-milyen-nemu-lesz-a-gyermeked.htmlAz angliai terhes nők körében egyre terjed az a szokás, hogy 12 hetes magzatuk ultrahangos képét posztolják abból a célból, hogy a barátok próbálják meg kitalálni a gyerek nemét.CsaládThinkstockCameron Diaz készen áll az anyaságra?http://www.life.hu/csalad/20150110-cameron-diaz-es-benji-madden-mar-gyereket-terveznek-es-keszen-allnak-a-csaladalapitasra.htmlHová ez a nagy sietség? Ezt kérdezgeti az egész világ, mióta alig egy év járás után összeházasodott Benji Maddennel. A színésznő egyik közeli ismerőse állítólag tudja a választ.Család--Megszületett Keveházi Krisztina kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150109-megszuletett-kevehazi-krisztina-kisfia-2014-december-21-en.htmlA vártnál néhány nappal korábban, karácsonyi ajándékként született meg Keveházi Krisztina kisfia. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.