Alec Baldwin neje egy szál fehérneműben mutatta meg gömbölyödő pocakját

Forrás: Instagram/Hilaria Baldwin -
fehérnemű terhesség bugyi Ireland Baldwin kisbaba melltartó pocak Hilaria Baldwin Alec Baldwin Kim Basinger jóga gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hilaria Baldwin Instagramon tudatta a nagyvilággal, hogyan fest melltartóban, bugyiban és szépen gömbölyödő pocakjával.

Nem is indulhatott volna szebben és örömtelibben a Baldwin család éve: Alec Baldwin jógakirálynő felesége, Hilaria éppen karácsonykor posztolta a jó hírt rajongóival, miszerint ismét kisbabát vár. Ezentúl tehát nem csupán furcsa helyzetekben végzett jógapózokat láthatunk a már egygyerekes édesanyától, aki érthető módon már most a babavárás izgalmában ég.

Forrás: Instagram/Hilaria Baldwin

Az itt látható fehérneműs fotóját például nemrég tette közzé Instagramján, hála az alig-ruhának (és a szupervékony alakjának), már most szépen látszik az a bizonyos pocak. Alec és Hilaria Baldwin első gyermeke, Carmen Gabriela 2013 nyarán született meg, a színésznek van egy 19 éves lánya Kim Basingertől, a szintén jógaőrült Ireland Baldwin.

Jóga Baldwinné módra

A jógaoktatóként ténykedő Hilaria Baldwin a tavalyi év elején dobbantott fogadalmával, miszerint minden nap lő magáról egy képet, amelyen épp egy ászanát gyakorol. Az eredmény végül őrültebbnél őrültebb szituációkban végzett jógázás lett. Volt itt minden: az utca közepén egy hőspóz, magas sarkúban fejenállás, főzés közben egy gáztűzhelyen, vagy éppen jachvezetés közben.
Ireland Baldwin nem szégyenlős: egy szál semmiben heverészett a tengerpartonhttp://www.life.hu/news/20150107-ireland-baldwin-pucer-fotot-tett-kozze-instagramon.htmlIreland Baldwin a tengerparton pucérkodik és cigizik egy szál semmiben. Vajon mit szólnak ehhez híres szülei?NewsIreland Baldwin barátnője bevallotta, lefeküdt a sztárcsemetévelhttp://www.life.hu/intim/20140630-ireland-baldwin-es-baratnoje-angel-haze-lefekudtek-egymassal-komoly-a-kapcsolatuk.htmlÁllítólag komoly a dolog Kim Basinger lánya és a rappercsaj között. Olyannyira, hogy ki is tálalt róla.IntimOrigoJótékony jegelés! Felesége lábai közé öntötte a vizet Alec Baldwinhttp://www.life.hu/news/20140901-aalec-baldwin-es-hilaria-furcsan-teljesitette-az-ice-bucket-challenge-t.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy Hilaria Baldwin a legextrémebb helyzeteket is jógával oldja meg, így nem is volt meglepő, hogy az Ice Bucket Challange kihívást is igen merészen értelmezte.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.